Alsidighed i hjemmet med tekstiler

Der findes så mange forskellige typer boligtekstiler; alt fra tæpper og løbere til plaider og betræk til stole - og de kommer i alle stoftyper. Og derfor passer de perfekt til at skabe et hyggeligt hjem med individuelle og unikke rum. Med boligtekstiler kan du nemt ændre farveaccenterne i et rum eller skabe delikate overgange mellem dine møbler og nogle blødere strukturer og mønstre. Med boligtekstiler bliver der også plads til det legende og eksperimenterende. En løber kan både skabe en varm og indbydende stemning på gulvet, eller et moderne og spændende udtryk som dekoration på væggen.

Skab en fuldendt helhed

Boligtekstiler er ofte den røde tråd der knytter hjemmet sammen - men det betyder på ingen måde at det behøver at være kedeligt! Når vi tænker skandinavisk design, tænker vi ofte i naturmaterialer som træ og uld. Og du kan bruge materialerne som den røde tråd, så selvom farver, lys og dekoration er forskellig fra rum til rum, kan du stadig inkludere elementer i uld i alle rum så det hele hænger sammen. Brug gerne boligtekstiler i forskellige nuancer og forme til hvert rum, men hold materialet i det samme så du får det gennemførte hjem. Udover den røde tråd er boligtekstiler også en nem og billig måde at skabe fornyelse på. Læg plaider frem i nye farver til hver sæson eller få det legende ind i hjemmet med dekorative puder i blød fløjl eller unikke detaljer. Det vigtigste når det kommer til boligindretningen er at man har det sjovt mens man dekorerer og at man får et hjem der reflekterer ens personlighed. Og mindre dekorative elementer som puder og plaider er en måde hvorpå du kan teste nye ting ud, uden at investere en halv bondegård i projektet.

Komfortabel hygge - tekstiler gør dig glad

Skandinavisk design betyder ikke kun funktionelle og elegante møbler i høj kvalitet, men også 'hygge'. Følelsen af hygge kan let bringes ind dit hjem med et par enkle tricks.

  • Bløde tekstiler som fløjl, uld og hør giver automatisk en blødere og hyggelige stemning i rummet. Farverne spiller en stor rolle for hyggestemningen i hjemmet.
  • Blå og grønne nuancer er beroligende, mens lysere, klare farver som gul er med til at give mere energi.
  • Tæpper på gulvet giver et lunt og indbydende indtryk.Specielt i soveværelset er gulvtæpper en ting der skaber ekstra hyggestemning. Det hjælper også så du ikke får kolde fødder når du står op om morgenen!

Hos os er vi optaget af at arbejde sammen med producenter og designere, der går op i social bæredygtighed og kvalitetsmaterialer - så du kan være tryg ved at købe møbler og dekoration, der er lavet af mennesker, der har gode arbejdsvilkår, og at dine nye ting holder i lang tid fremover. Udover det, så er vi stolte af at have et samarbejde med Guardian som laver rengørings- og plejemidler, der har fået tildelt Indeklimamærket - så du trygt kan pleje dine møbler uden at være bange for giftstoffer.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!