Giv dit hjem det lille ekstra med boligtilbehør

Der findes uendelige mange forskellige typer boligtilbehør, der alle kan være med til at løfte dit hjem fra “pænt” til “ekstraordinært”. Med dekorationer kan du lege med mønstre og teksturer og det er med til at gøre dit hjem mere levende. Når man tænker skandinavisk design er der mange der tænker fuldstændig minimalisme, men det er altså ikke helt rigtigt. Skandinavisk design handler nemlig mere om at kombinere æstetik og funktionalitet, gerne med fokus på naturlige materialer - og her kan “nips” hjælpe med at skabe et gennemført hjem. Dekorationer til hjemmet er også meget mere end de klassiske porcelænsfigurer mange kender - det omfatter også sofapuderne, tæpperne på gulvet, og vaserne på hjørnebordet. Med forskellige teksturer, farver og mønstre, er dekorationerne i hjemmet med til at skabe en hel særlig atmosfære i rummet. Og med uendelige mange typer boligtilbehør kommer også uendelig mange muligheder.

Fremhæv din unikke stil

Ens hjem bliver ofte en refleksion af ens egen personlighed og unikke stil - og det er godt! Når du starter med at designe dit hjem, skal du huske på at det skal være mere end bare en pæn facade til når du har gæster på besøg - det er et sted hvor du bruger en stor del af dit liv og du skal være komfortabel i det i hverdagen. Vi anbefaler derfor at du tænker over hvilke farver, mønstre og tekstiler, der tiltrækker dig - og vælge dekorationer ud fra det. En god måde at komme i gang på er ved at være opmærksom på hvad der tiltrækker dig i rum du bevæger dig i til hverdag og tænk over hvilke aspekter der gør det til et behageligt rum for dig. Et godt eksempel kan være den lokale café, hvor du spiser din morgen-croissant på blå keramiktallerkner eller hos din frisør, hvor de har stribede sofapuder. Et andet godt råd er at kigge på tøjet i dit klædeskab - er der nogle farver eller mønstre der går igen? Så er det måske dem du skal tænke ind i boligdekorationen.

Skab sammenhæng mellem rummene

Tekstiler er en god måde at få alle elementerne i et rum til at spille sammen. Men bestemte materialer kan også være med til at knytte alle rummene i dit hjem sammen til en helhed. For at skabe en rød tråd og en sammenhæng mellem rummene, er det en god idé at tænke både over materialerne og farverne du vælger. Er du vild med uldtæpper kan du med fordel inkorporere tæpper i uld i flere af dine rum (og også gerne i flere nuancer), men spred dem rundt om i huset, så der ikke er et rum der virker for overfyldt. Kig så på farven på dit uldtæppe - farven er med til at skabe en guideline for de andre dekorationer du kan bruge i dit rum. Stil en keramikvase i samme farve i reolen eller hæng et print i samme nuancer op på væggen. Du har nu et hjem hvor der er en rød tråd gennem det hele!

Gode råd med på vejen

 • Brug din personlige stil som en guide
 • Eksperiment med mønstre - det er med til at skabe et visuelt udtryk der er meget mere spændende
 • Tænk over hvilken stemning du ønsker at skabe i rummet, og vælg tekstiler og dekorationer ud fra det Varier størrelserne på det hele! Vælg fx puder i tre forskellige størrelser.
 • Hold dig til rummets farveskema. Husk at ikke bruge alt for mange forskellige farver i dit boligtilbehør - det kan hurtigt få et rum til at se rodet ud. Du kan dog sagtens vælge andre farver og nuancer i andre rum, men husk tipset om teksturer og materialer!
 • Husk 3-reglen!
  • Bland ikke mere end tre forskellige farver, mønstre eller teksturer i et rum (dvs. 3 x farver, 3x mønstre og 3x teksturer)
  • Placér mindre pynteting i grupper af 3
  • Hæng kunst på din væg i grupper af 3
Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!