Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

SKAB DIN EGEN KUNSTUDSTILLING / DIT EGET HJEMME-GALLERI

Plakater er taknemmelige, for plakater koster (som regel) langt mindre end malerier, og derfor kan man vælge at købe mange flere, og kan dermed skifte ud og/eller bytte rundt på dem uden at det koster en formue.

Og når man så har fået samlet sig en del forskellige plakater, så er det som at have sit eget hjemme-galleri, sin egen kunstudstilling med kunst som man roterer fra væg til væg, pakker bort i en periode, og så finder frem igen når man trænger til ”noget nyt at se på”.

 

HVOR DER ER VÆG ER DER PLADS

Vores plakater kommer i flere forskellige størrelser, så hvor der er vægplads er der plakat-plads!

Og i dag er det heldigvis således, at plakater er noget som vi sætter op overalt i vores hjem. Vi pynter med den i vores soveværelse, i køkkenet, på badeværelset (husk at få dem indrammet korrekt til vådrum) i stuen og i gangen. Der er ingen grænser for hvor vi dekorerer med vores indkøbte kunst.

 

MANGE FORSKELLIGE UDTRYK

Vores udvalg af plakater kommer med mange forskellige udtryk, og med forskellige farve indhold. Rosa farve er en af dem, og det samme er farverne blå og hvid – og naturligvis sælger vi også plakater som er sorte og hvide, meget Skandinavisk i deres visuelle udtryk.

 

PLAKATER KAN BRUGES SOM STATEMENTS

Vi kan alle godt lide opmuntringer og komplimenter, og i dag skabes der heldigvis plakater med udtryk og tekst som vi alle dagligt kan have lyst til, eller behov for, at høre eller læse.

Enjoy your life. Smile. Never give up on your dreams. Tree of life. Små ord og sætninger som har store betydninger, for hvem vil ikke gerne smile til verden og få verden til at smile retur.

 

SOM ET PUSLESPIL (DER KAN GÅ GALT HVIS MAN IKKE PASSER PÅ)

Et spændende aspekt ved plakater er, at det er dekorations- & udtryks legetøj. Ved at sammensætte mange forskellige plakater, med forskellige farver og forskellige udtryk, så kan man skabe en helt fantastisk plakatvæg.

MEN … når man leger med at skabe en plakatvæg, så er det en ganske fin balancegang, for grænsen mellem at det ser fuldstændig rigtigt ud kontra at det ser fuldstændig rodet og forkert ud, er meget meget fin. Lav din egen skabelon inden du sætter plakaterne op. Skabelonen giver dig det visuelle billede af, når dine plakat-væg er lige i øjet.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!