Louise Smærup

Louise Smærup

Louise Smærup er en dame med mange talenter. Hun startede som dekoratør i erhvervslivet, og i løbet af sin kreative karriere, voksede hendes passion og entusiasme for indretningen støt. I år 1999 begyndte hun at arbejde som kunstner. I dag udlever Louise Smærup hendes drøm dagligt, ved at arbejde som designer og kunstner, og lave sin egen boligkollektion. I den forbindelse er Louise Smærup kompromisløst forpligtet til kvalitet og originalitet. Skandinavien er fokus for hendes design, hvor hun prøver at citere nordens natur. Hendes produkter produceres hovedsageligt i Danmark.

Lamper

Lamper

Vi danskere, gør meget ud af, at gøre vores hjem komfortabelt. Det vigtigste redskab dertil, er lys. Ingen hygge, hvis der ingen lys er.
For at hele rummet får en god atmosfære, er én lampe ikke nok. Først når flere lamper kommer i spil, opstår der en hyggelig stemning.
På sofabordet er en bordlampe god, over skænken kan loftslamper hænge, og ved siden af lænestolen bør der være læselys.

Tæpper

Tæpper

Et tæppe er klart mere end blot et dekorativt tilbehør. Det er basis for et stemningsfyldt hjem. Vores tæpper er ikke kun hyggelige, de er også at få i mange farver og designs. Fra klassisk til moderne til ekstravagant.
Men det allerbedste: alle vores tæpper er Care & Fair-produkter. De er håndvævede på en socialt ansvarlig måde, under rimelige forhold, og uden børnearbejde. Care & Fair har sat sig for at bekæmpe børnearbejde i tæppeindustrien i lande som Indien, Nepal og Pakistan. Til fremstilling af vores tæpper anvendes der naturlige materialer. Da tæpperne er håndvævede, er størrelserne omtrentlige.

Plejeprodukter

Plejeprodukter

Møbler er som venner – vær opmærksom på dem og de vil være dine trofaste ledsagere i mange år. Alle vores Guardian plejeprodukter bliver produceret uden at der bliver gået på kompromis med kvalitet eller miljøet. Dette betyder blandt andet, at ingen produkter indeholder silikone, og at alle sprayflasker er fremstillet med kulsyre som drivmiddel. 

Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk