Filtrer

Antal varer: 10 Varer

Sorter efter: Placering - Stigende

Placering - Aftagende
Produktnavn - Aftagende
Pris - Aftagende
bedst sælgende
  • Bestseller
Farve
  • Green
  • White
  • Grey
Materiale
  • Glas

LYS OVER LAND

Lys over land, det skal der til, og når nu vi danskere sådan hungrer efter lys (især i de mange mørke måneder), og vi alligevel skal bruge en del lyspærer til alle vores lamper i vores forskellige rum, hvorfor så ikke bruge lyspærer ”som tør”?

Uanset hvilke rum vi går ind i, eller befinder os i, så har vi mennesker behov for lys. Og gerne masser af det. Vi bruger lys når vi læser, laver mad, gør rent, spiser, og når vi arbejder i vores hjemmekontor … alle steder er der behov for lys.

 

RUND, PÆREFORMET OG MED KANT

Vores store udvalg af lyspærer ”som tør”, er bredt og mangfoldigt. Vi sælger store farvede lyspærer, runde lyspærer, pæreformede og sågar også pærer med kant(er).

Farverne varierer fra blå til rosa, henover flere varianter af gyldne farver til lysegrå, klar og grøn. Nogle er ballonformet, andre er noprede i overfladen, og så varierer de også i størrelserne – og ønsker du en lyspære med mønster, så kan vi også tilbyde dig det.

Vi har noget for enhver smag, og du kan købe det hele online her på vores website.

 

SKAB DIT EGET WAUW!

Selv om vores store dekorationspærer med fatning er større end den gennemsnitlige pære, så er vores lyspærer stadig ikke på størrelse med et møbel, som jo optager meget plads, så hvorfor ikke lege med de muligheder som pærernes funktion, form og farve lægger op til.

Du kan eksempelvis skabe dine helt egne lysinstallationer ved at kombinere forskellige farver og størrelser, og så hænge dem i én stor klump, eller forskudt af hinanden så de går fra gulv til loft som en lang lyskæde.

 

Det samme gør sig gældende over spisebordet eller i hjørnet af stuen … det er steder hvor man kan skabe de mest fantastiske design udtryk ved at hænge udtryksfulde lamper op, gerne flere sammen (eller ligefrem mange), og gerne i forskellige højder så det at sætte sig og spise bliver en oplyst oplevelse hver eneste gang.

 

Ved at lade dine drømme og ideer råde, så kan du skabe en wauw effekt som vil imponere både familie og venner.

 

DÆMP DIG!

Selvfølgelig har vi også dæmpbare lyspærer, for jo længere hen på dagen vi kommer, så vil vi mennesker som regel gerne have enten dæmpet eller øget lysstyrken. Vi kan godt lide selv at bestemme, og med dæmpbare lyspærer er det dig som styrer hjemmets lys.

 

Så kan du jo også være skærm-fri, for ikke alle pærer har behov for en skærm for at sprede både lys og varme og samtidig være dekorativ. Se eksempelvis her, hvor vores gulvlampe KATE viser vejen frem:

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!