EN LØBER TIL ENHVER LEJLIGHED (OGSÅ DE ROYALE)

Hvis du ikke har lyst til at have væg-til-væg-tæppe i din gang, i dine stuer, i dit soveværelse eller i andre rum i dit hjem, så er en tæppeløber lige noget for dig!

Du kan bruge det som ”lidt ekstra gulv-pynt”, eller som fod-varmer til de kolde morgener når du står ud af sengen, eller du kan få lagt en løber på din trappe så det ser helt royalt ud når du går op og ned.

 

HÅNDVÆVEDE OG FREMSTILLET AF ULD

De tæppeløbere som vi her hos FASMAS Scandinavian Lifestyle sælger, er håndvævede i Indien af uld med enten indskud af bomuldstråd, eller uld med indskud af syntetisk tråd.

Du kan få en lille løber, en lang løber, der er grå løbere og blå løbere, og størrelsesvarianterne er fra en løber på 80x400 cm, til de helt små løbere på 60x90cm.

Vælger du at have en løber i entreen, så kan den fungere som dørmåtte, og uanset hvor du lægger et tæppe eller en tæppeløber, så vil det slide mindre på gulvet så det kan holde i længere tid.

 

SKABER FOKUS I RUMMET / REGELMÆSSIG FORNYELSE ER NEMT

Tæppeløbere er taknemmelige at have med at gøre. De kan nemt flyttes rundt, så skulle du have trangen til regelmæssig fornyelse i dit hjem, så er en tæppeløber et godt redskab. Den kan lægges nede foran sengen, den kan lægges på gulvet for enden af sengen, og du kan også bruge den ude på badeværelset foran håndvasken. Alt for at undgå at træde på et koldt gulv, og samtidig skaber det fokus i rummet.

 

Du kan også bruge din tæppeløber til at ”ramme ind” og skabe rum-i-rum. Læg eksempelvis tæppeløberen bagved sofaen, og straks er den med til at signalere, at her ved tæppeløberen slutter den ene del af rummet, og ved sofaryggen begynder den næste del.

 

MIX-N-MATCH

Og fordi en tæppeløber ikke fylder hele rummet – hverken fysisk eller visuelt – så er det også langt nemmere at have forskellige tæppeløbere i hvert rum uden at det kolliderer rent design æstetisk.

Mulighederne er mange, og det samme gør sig gældende når du skal købe andre accessoires som skal komplimentere og/eller understøtte din tæppeløber, - som eksempelvis puder og plaider, vaser og plakater.

Med en multifarvet tæppeløber giver du dig selv flere muligheder for at købe accessoires i forskellige farver, og det samme gør sig gældende mht. stearinlys – der kan du også bruge farver som matcher dem i tæppeløberen. Du kan blive ved med at lege med udtrykkene i dit hjem.

 

Er du til de enkle rene linjer, det mere rolige udtryk, så har vi gulvtæpper og tæppeløbere som matcher hinanden, og du kan dermed kreere en gennemgående ens farvepallette i dit hjem.

 

 

 Og så et lille tip her til sidst … Det kan være en god ide at gøre din tæppeløber skridsikker, især hvis du har børn eller dyr som løber rundt i dit hjem.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!