Klart skandinavisk design

Den nemmeste måde at opgradere dit hjem på er nok ved hjælp af puder. Pyntepuder er nemme at flytte rundt på, de kommer i alle størrelser, farver og forme, og de kan bruges både til at live rummet op eller til at skabe en bedre sammenhæng mellem interiøret i rummet. Med sofapuder i forskellige tekstiler, kan du skabe et spændende udtryk, der samtidig fungerer som en rød tråd til tekstiler og materialer i hjemmets andre rum.

Vores udvalg af puder og puffer fra Louise Smærup-Kollektionen inspirerer ikke kun med et klart dansk design, men også med naturlige materialer af høj kvalitet og en blid farvepalet, der går lige fra grønne og blå nuancer, til bløde pink og taupe, til hårde og rå grå og sorte farver.

Særlig læderremmene, der gør Louise Smærups stil genkendelig er et rigtigt blikfang.
Gennem mottoet „Form follows Function“ bygger Louise Smærup sine skandinaviske kreationer på dæmpede, tilbageholdte farver og enkelt, tidløst design.

4 Gode råd til indretning med pyntepuder

  1. Vælg en hovedfarve og hold dig til den - du vil få størst effekt ved at bruge puder i samme farvetone eller komplementære toner, som fx nuancer af samme farve.
  2. Gå efter symmetri! Mange tekstiler ovenpå hinanden kan hurtigt bliver rigtig overvældende. Hvis du holder dig til symmetrisk placering af puder i sofaen, sengen eller vinduet sørger du for at skabe orden, der virker beroligende og elegant.
  3. Jo længere ind mod midten af sofaen du kommer, jo mindre skal puderne være. Både praktisk og visuelt er det bedst at placere store puder i hver sin ende af sofaen, og beholde de små puder længere inde mod midten.
  4. Hold det minimalistisk! Selvom vi alle elsker sofapuder, skal der også være plads til dig, din familie og dine gæster i møblerne. Så hvis du spørger dig selv om der måske er lidt for mange puder i sofaen, så fjern en eller to. Du kan altid bruge pyntepuderne næste gang du eksperimenterer med indretningen!

 


Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!