Menu
Konto

ASTMA- & ALLERGI FORBUNDET SAMT SVANEMÆRKET

Vores hovedpuder og dyner i Nænsom serien er alle certificeret af Astma- & Allergi forbundet, og betrækket som er af 100% økologisk bomuld, er Svanemærket, for vi passer på vores kunder!

Når vi går til ro – eller snupper en lur (en såkaldt ”morfar”) – så skal vi altid sikre os, at vi giver vores krop den optimale mulighed for at restituere sig, og hvorfor så ikke starte med at købe sengelinned, dyne og hovedpude som du er sikker på ikke skader dig.

 

SÅ HVAD SKAL JEG SÅ KØBE?

Optimalt bør vi alle have ”en dyne til årstiden”, og så skifte dyne samtidig med årstidernes kommen og gåen, men i fald at det er for dyrt eller man syntes at det er for besværligt, så kan man – for at være på den sikre side – købe en helårsdyne.

 

VORES MANGE MULIGHEDER (OG DE ER PRODUCERET I DANMARK!)

Og hvad kan vi så byde på? Jo, der er sengelinned i bomuldssatin, sengelinned med lynlås (så mister man ikke knapper som falder af når ens sengelinned bliver slidt) og sengelinned af egyptisk bomuld.

Derudover kan vi byde på en dyne med moskusdun, og vores hovedpuder er med komfort og støtte til nakken (nakken er ofte en overset kropsdel når det kommer til hvile og pleje, så tænk dig om .. også når du køber hovedpude).

 

Størrelserne på vores sengelinned er enten 140x220, eller 140x200, og i vores udvalg er der sengetøj i farvene blå, hvid, grøn, mørkegrå og mørkeblå.

 

Og så er alt vores sengetøj produceret i Danmark, og det samme gør sig gældende for hovedpuder og dyner i Nænsom serien.

 

NORRØNT (DÚNA)

Norrønt er et Old vestnordisk sprog, og dúna er afledt af ordet dunn, som betyder dun … og dun er fyld i dyner, og deraf kommer navnet.

 

Dyner har været brugt i Nordeuropa/Norden i mange mange år i stedet for sengetæpper og overlagner som man stadig ser det mange steder i de Sydeuropæiske lande, hvor temperaturerne og årstiderne har gjort, at man ikke har haft samme behov for at have dyner.

 

Her hos os i Danmark, der er det afgjort bedst at have både en sommer og en vinter dyne. Din krop skal have de ultimative betingelser for at kunne fungere 100% hver eneste dag, og søvn/hvile er noget af det allervigtigste, så hvis du fryser i en sommerdyne om vinteren, eller sveder i en vinterdyne om sommeren, så vil din krop ikke få den dybe søvn som den trænger til.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!