BORD DÆK DIG

Sådan lyder titlen på et berømt eventyr af Brdr. Grimm om tre brødre som jages bort af deres far grundet en svigefuld og løgnagtig ged. Egentlig ikke den optimale start på hverken et eventyr, eller til en tekst om borddækning i nordisk stil, men så alligevel…

MIDDAGSBORD, FROKOSTBORD ... DET KOMMER UD PÅ ÈT!

Danskere er jo kendt for hygge. Vores hjem er vores borg, og vi nyder at være værter og værtinder for familie og venner når vi inviterer til eksempelvis en herrefrokost eller en stor familie-komsammen med masser af mad og drikke.

Vi samles om vores borde – runde borde, aflange borde, små borde og store borde – tænder stearinlys, sætter blomster i vaser og pynter op med vores finest service. Vi stiller an når veninderne kommer til damefrokost, og uanset om det er for at fejre en fødselsdag, et jubilæum eller noget helt tredje, så kan vi rigtig godt lide at dække op som var det en fest hver eneste gang. 

NORDISK STIL OG ETIKETTE

Sidder manden til højre eller venstre for kvinden? Hvor og hvordan skal glassenes stilles i forhold til tallerkenerne? Skal man dække op med hverdagsservicet, eller skal man finde det fine porcelæn med retro look frem?

Emma Gad havde mange regler for den slags, og dem behøver vi heldigvis ikke længere at følge, - hvis altså vi ikke vil! Den Nordiske Skandi-stil har for længst gjort sit indtog, og i dag definerer vi hver især selv hvad der gør et bord veldækket og indbydende. 

MULIGHEDERNE ER MANGE

Hos os byder vi på mangfoldige muligheder i form af nyt moderne dansk design med inspiration fra 1940´erne fra Frederik Bagger. Vin- & vand glas, karafler, vaser og skåle … alt sammen i krystal som tåler at komme i opvaskemaskinen. Ydermere er der porcelæn med glasering så der ikke kommer ridser, lysestager fra både Frederik Bagger og Louise Smærup, og træ skærebrædder med læderstrop, også fra Louise Smærup.

Mulighederne er mange, og slipper du fantasien løs, så vil du få skabt dine egne eventyrlige borddækninger. 

ONLINE – OG LIGE TIL DØREN

Vi har 7 egne butikker i Tyskland, men hvis de ikke er lige rundt om hjørnet fra hvor du er, så kan samtlige af vores designs købes i vores danske online butik. Lad fantasien råde, og hvad du køber, det bringer vi til din hoveddør. 

OG SÅ ER DER DET MED SLUTNINGEN (SPOILER ALERT)

… for hvad skete der så lige med de tre brødre, faderen og den lumske ged fra Bord dæk dig? Joeh, de vendte alle hjem igen år senere med magiske redskaber, der tilsammen dækkede det fineste bord som glædede og mættede alle de inviterede. Så historien endte lykkeligt. Ja, altså – bare ikke lige for geden som løb væk, og som aldrig er set siden!

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!