MED OG UDEN BLOMSTER

Vaser. Et design objekt som vi alle aldrig kan få nok af, for vaser kan man altid bruge – både med og uden blomster i.

Og en vase er jo ikke længere bare en vase. I dag har langt de fleste deres vaser stående fremme hele tiden, modsat tidligere tider hvor vaser udelukkende kom frem når de skulle bruges.

 

Lysestager, ja dem er vi også begyndt at bruge, både til stearinlys og som vaser (dem som har en form som kan bruges dertil, naturligvis). En vindueskarm med lysestager er nærmest et must, og et spisebord – fint dækket eller med sit hverdagslook – har som regel også lysestager stående på sig altid.

 

BRUGSKUNST

Noget af det som vi danskere bruger rigtig mange penge på, er blomster og stearinlys. Vi elsker at bringe natruren ind i vores hjem, og når vi så samtidig kan kombinere det med hyggen fra stearinlysenes skær, så er det dansk hygge når det er bedst!

Lysestager og vaser er jo brugskunst. Der er høje, lave, lyserøde, gule, grønne og blå vaser, og der er vaser i krystalglas osv. … mangfoldighederne er nærmest utallige, og det er fordi, at vi danskere aldrig kan få nok.

 

DANSK DESIGN

Både vores lysestager og vores vaser er af dansk design. Krystalvaserne og krystallysestagerne er designet af Frederik Bagger, og vores sorte lysestager af jern og sorte rustikt udseende vaser i keramik, er designet af Louise Smærup.

Deres designs har både noget meget klassisk og samtidig også et vintagelook over sig. Det er fortiden som møder nutiden og dermed skaber fremtiden i ét design univers.

Accessorisk designs som man kan have i sit hjem i mange år, og som snildt kan kombineres med andre former for designs da deres look er så smukt og enkelt som det er.

 

TØRREDE ELLER FRISKE

Tørrede blomster boomer (igen). I 1980´erne var tørrede blomster det helt store hit. De kom i form af blomster ranker, tørrede buketter, små og store runde sammensatte udsmykninger som folk hang på væggene eller lagde på bordene. Og nu, mange år efter, har tørrede blomster fået et giga comeback.

Og det giver jo flere muligheder for at fylde sine vaser ud, for når man står der og kigger på blomster, så har vi nu muligheden for at spørge os selv om det skal være tørrede eller friske.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!