Pas på dine møbler

Alle møbler, uanset om de er lavet i træ, læder eller noget helt tredje har brug for at man fortsætter med at investere i dem igennem hele deres levetid. Ved at investere lidt tid i vedligehold og pleje af dine møbler, forsikrer du at de holder i mange år fremover - så i det lange løb er det både tid og penge sparet. Hvert materiale har selvfølgelig sine helt egne krav til hvordan de vedligeholdes. Nogle møbler kan sagtens tåle at “bare” blive tørret af med en fugtig klud, mens andre trænger til en hurtig nedslibning og et lag olie. For at undgå at skade træet er det vigtigt at du bruger de rigtige plejeprodukter til møblets materiale. Her hos os er vi vilde med Guardian plejeprodukterne. Alle vores Guardian møbelplejeprodukter er testet af Teknologisk Institut og har fået tildelt “Indeklimamærket”. Det betyder blandt andet, at ingen produkter indeholder silikone, og at alle sprayflasker er fremstillet med kulsyre som drivmiddel. Du kan derfor sagtens bruge møbelplejeprodukterne indendørs uden at være bange for at en hel masse skadelige stoffer bliver frigivet i luften. Udover det, så har Guardian et bredt udvalg af plejeprodukter til flere forskellige materiale, både til forebyggelse og efterbehandling - så du er sikker på at få alt det du skal bruge for at kunne passe på dine møbler!

Plej dine møbler rigtigt

Når man får et helt nyt olieret træbord hjem, kan man godt blive lidt bange for at tage det i brug. Hvad hvis man ridser det, eller spilder vand på det? Men du skal ikke være nervøs, det smarte ved massive træborde er at du nemt kan slibe det ned og oliere det igen, hvis du skulle komme til at lave ridser i det. Og det gør det til et praktisk møbel for både børnefamilier og voksne. Det der er vigtigt når du får et helt nyt træmøbel hjem, er at du giver det pleje og kærlighed fra dag et. Inden du tager det i brug første gang, er det derfor en god idé at give det en omgang træolie, så du gør det mere modstandsdygtigt. Når man får en plet på sine lædermøbler kan man hurtigt tænke at det bare skal tørres af med en våd klud og noget sæbe. Men vidste du at sæbe og vand faktisk tørrer læderet ud, så det hurtigere bliver slidt og ødelagt? At vedligeholde sine møbler behøver dog ikke blive den helt store videnskab - man skal bare have det rigtige værktøj for hånden. I Guardian-serien finder du både læderrens og lædercreme så du nemt kan forebygge falmning og ridser i dine lædermøbler.

Spørg os om råd

Vi er altid klare til at give en hjælpende hånd og give dig gode råd til hvordan du skal pleje dine møbler derhjemme! På vores inspirationsside finder du flere guides til hvordan du vedligeholder dine møbler, men du er også velkommen til at besøge os i vores butikker eller sende en mail - så hjælper vi dig!

Dine møbler skal du være opmærksomme på  og de vil blive dine trofaste ledsagere i mange år fremover. Alle vores Guardian plejeprodukter er lavet på en sådan måde, at kvaliteten stadig skal passe på miljøet. Det betyder blandt andet, at ingen af produkterne indeholder silikone, og at alle sprayflasker bruger kulsyre som blæsemiddel.

 

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!