Filtrer

Antal varer: 8 Varer

Sorter efter: Produktnavn - Stigende

Placering - Aftagende
Produktnavn - Aftagende
Pris - Aftagende

Lædermøbler har brug for kærlighed

Guardian læderpleje hjælper dig med at holde dine lædermøbler pæne så du kan have dem i mange år fremover! Det er dog ikke altid helt nemt at finde ud af hvilke plejeprodukter man skal bruge til sine møbler. På siden her finder finder du både læderplejesæt til din første gang med læderpleje og produkter til den lidt mere rutinerede møbelplejer. Du finder også masser af gode tips og råd til hvordan du plejer dine lædermøbler rigtigt.

Fordelen ved at bruge plejeprodukter der er lavet specielt til lædermøbler, er at du er sikker på at du ikke skader læderet yderligere når du vedligeholder dine møbler. Læder er et organisk materiale, der reagerer på stort set alt du påfører det enten det er spildt kaffe eller makeup, og det kan derfor også være et lidt sårbart materiale når det kommer til rens og pleje. Alt efter hvilken type læder dit møbel er i, er der derfor også forskellige måder at vedligeholde det på. En ting er dog sikkert - man må aldrig vaske sine lædermøbler med vand og sæbe! Guardian lædersættet indeholder alt du skal bruge til at rens og pleje overfladebehandlet læder, og reducerer udtørring, ridser og falmning. 


Guardian læderplejeprodukterne er testet af Teknologisk Institut og har fået tildelt “Indeklimamærket”, så du kan være helt sikker på at produkterne du bruger ikke er skadelige for dig og indeklimaet i dit hjem. 


FAQ

  • Inden du behandler dine lædermøbler er det en god idé at vide hvilken type læder, der er snak om. De mest kendte typer er:

    • Anilin - det tætteste vi kommer på “naturlæder” da det som sådan ikke er overfladebehandlet.

    • Semianilin - Læder der har fået en let overfladebehandling og derfor er lidt mere modstandsdygtigt

    • Dækfarvet læder - læder der har fået en kraftig overfladebehandling og er meget modstandsdygtigt

  • Vi anbefaler at man bruger læder- rens og creme 4-6 gange om året for at forebygge ridser og grimme pletter på sine lædermøbler. Man kan med fordel støvsuge lædermøblerne forsigtigt en gang om måneden også, for at fjerne krummer og andet, der ellers kan ridse læderet.

  • Har du et møbel med farvet læder, så husk at tjekke at lædercremen er i rigtig farve inden du går igang! Lædercremen er derved med til både at beskytte læderet og friske farven op!

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!