Filtrer

Antal varer: 6 Varer

Sorter efter: Placering - Stigende

Placering - Aftagende
Produktnavn - Aftagende
Pris - Aftagende

Giv dine møbler kærlighed og pleje

Tekstiler er overalt omkring os i vores hjem, hvad enten det handler om sofaen, pyntepuderne i sengen, spisestolene eller noget helt andet. Stof og bløde materialer er med til at give os levende hjem, der inviterer til hygge og velvære. Desværre er det også sådan at tekstiler kan være sart og modtageligt for pletter, falmning og slitage. Der er selvfølgelig materialer der er mere hårdføre end andre, men som hovedregel skal alle møbler vedligeholdes før eller senere. Derfor anbefaler vi at man plejer sine møbler med plejeprodukter i god kvalitet fra dag et.

Ved at investere tid og energi i pleje af tekstilerne på dine møbler, sørger du for at forlænge levetiden på møblerne, så du kan have dem i mange år fremover. Her hos FASMAS anbefaler vi at bruge plejeprodukterne fra Guardian. Alle Guardians tekstilplejeprodukter har fået tildelt “Indeklimamærket”, hvilket bl.a. Betyder at de ikke indeholder silikone.

Pleje fra dag et

Når du får et nyt møbel med stofbetræk hjem anbefaler vi at imprægnere med Guardian Tekstil Imprægnering inden du tager møblet i brug. Med tekstil imprægneringen gør du din sofa eller stol mere modstandsdygtig overfor snavs og fedt, uden at det ændrer ved stoffets naturlige udseende! I Guardian serien finder du også produkter til den mere gennemgående rengøring af stofbetræk, bl.a  Guardian tekstilrens og Guardian lugt- og bakteriedræber.

Har du brug for gode råd når det kommer til vedligeholdelse af dine tekstiler? Så kontakt os og så hjælper vi dig videre!

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!