Filtrer

Antal varer: 15 Varer

Sorter efter: Placering - Stigende

Placering - Aftagende
Produktnavn - Aftagende
Pris - Aftagende

Beskyt dine træmøbler

Træ er et fantastisk materiale når det kommer til møbler. Det udvikler sig gennem hele sin levetid, er nemt at vedligeholde og pleje og sidst, men ikke mindst - der findes hundredevis af varianter at vælge mellem. Men de mange valgmuligheder kan også gøre det svært når det kommer til træpleje senere. Skal egetræ og teak behandles på samme måde? Og hvad hvis man har lyst til at gøre sit møbel endnu mere unikt? Det er her hvor træpleje i høj kvalitet kommer ind. Med Guardian træpleje får du plejeprodukter, der er specielt udviklet til både indendørs- og udendørsmøbler i flere forskellige træsorter. 

De rigtige plejeprodukter til dine træmøbler skal

  • Tilføre træet næring
  • Beskytte mod udtørring og give træet en ensartet overflade
  • Minimere risikoen for mug- og skimmelangreb

Alt efter hvor dine træmøbler står henne og hvilken træsort de er lavet i, kan de naturligt være meget modstandsdygtige overfor vejr, vind og daglig brug. Men selvom man får et nyt træmøbel hjem, der er robust og modstandsdygtigt, anbefaler vi at man behandler det med olie eller voks, så man giver det en god start i sit nye hjem. Efter det, anbefaler vi generelt at man behandler

  • Sæbebehandlede overflader 6-8 gange årligt
  • Oliebehandlede overflader 2-3 gange årligt
  • Udendørs træmøbler  1 gang årligt


Kom forbi en af vores butikker eller skriv til os hvis du har brug for flere gode råd i forhold til at pleje dine træmøbler derhjemme! På siden her finder du også masser af tips og tricks til hvilke produkter der passer til træsort og overfladebehandlingen på dine træmøbler derhjemme - eller få mere inspiration til hvordan du skal behandle dine møbler her!

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!