WEEKEND SALE 22. - 23. januar

Den ultimative julegave liste del 2Den ultimative julegave liste del 2

Med de fleste af dine kære, ved du præcis, hvilke julegaver de ville blive glade for. Men nogle gange er det rart at få lidt inspiration og gode råd. Vi har sammensat vores bedste tips til julegaver, værtindegaver eller "bare fordi"-gaver på en liste til dig, så du kan give dine kære en gave, de vil elske i mange år fremover!

1. Skriver puder og plaider - Hygge og varme i dit hjem

Skriver Collection er en dansk virksomhed grundlagt i 2007 af Jane Skriver. Skriver Collection arbejder løbende på udvikling af nye og up-to-date designs, der vil indgå i produktsortimentet. Designene afspejler nutidens trends inden for indretning og tekstildesign.

Puderne er lavet i Danmark - Det er Jane Skriver meget stolt af, da produkterne produceres lokalt og i den bedste kvalitet.

2. Lænestol Lucky - Læn dig afslappet

Velvet lænestol Lucky med metalfødder bringer det chicke ind i din stue. Moderne 60'er look kombineret med sorte, matte metalfødder, det bringer skandinavisk udtryk i designet.

3. Puf - i skandinavisk stil

Pufferne fås i linned, twist og fløjl, og dimensionerne varierer fra 50x30 til 62x40, og der er også en XL-version af puffen.  

Selvfølgelig er alle puffer udstyret med Louise Smærups karakteristiske kernelæderrem, som giver pufferne det specielle og smukke designlook. En puf er nem at sætte sammen med dine øvrige møbler. Den er enkel og klassisk i designet når den kombineres med andre designs i dit hjem. Dette giver dig flere muligheder. Pufferne - også skummet - er lavet i Danmark.

 

4. Sansibar - for enhver smag

Folk fra hele Europa rejser til Sild (Sylt) i hobetal hvert år, og ikke kun på grund af skønheden på Sild, de smukke strande og den klare blå himmel... men også på grund af prosecco og spiritus, som du kan købe i baren ’Sansibar’ på Sylt - og nu også hos os, FASMAS Scandinavian Lifestyle.

 

5. Le Creuset – smukt køkkengrej

Nyt for os er produkterne fra Le Creuset. I vores showroom eller i vores online shop kan du købe vintilbehør eller gryder & stegepander. Tidløse favoritter, der giver hvert køkken den typiske smag af Le Creuset.

6. Stearinlys og lysestager fra Kunstindustrien – håndlavet i Sønderborg

Levende lys, udendørs eller indendørs, er både flot og hyggeligt. Smukke farver, som kann kombineres med de enkle farverige stager giver lige lidt ekstra til din borddækning.

Udenfor byder du dine gæster velkommen med et af de store flotte hvide udendørslys eller lyset i messing eller kobber beholder. Lysene brænder utrolig flot og længe.

7. Lamper Wall Pipe - Smuk belysning omkring dig

Designeren bag Wallpipe, Lisbeth Grove Mikkelsen, arbejder i et designunivers, hvor alle produkter er unikke – Lamper af genbrug med høj identitetsværdi – og det gælder både bordlamper, væglamper og pendler.

 

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!