Forår i det fri med FASMAS!Forår i det fri med FASMAS!

Vi elsker foråret! Naturen vågner op og bliver grøn, solen skinner og humøret er ved at blive bedre! I tråd med det solrige vejr vil vi gerne præsentere dig for vores udendørs produkter! Disse passer til en altan eller terrasse og er gode til at tage med overalt.

Matterhorn-sædepude er den bedste ledsager til sommeren. Den er super behagelig takket være dens form og vejrbestandig takket være materialet. Den falmer ikke og er vandafvisende. 

Orlando - Udendørs puder er fremstillet af samme materiale og kan kombineres perfekt med hinanden. Puderne er lavet i Danmark - dette er Jane Skriver meget stolt af, da produkterne er produceret lokalt og i den bedste kvalitet.

Designer Jane Skriver finder skøndheden i de nordiske, rene og enkle linjer afspejlet i sit design. Det er tydeligt i hendes design, at materialer og små detaljer er i fokus sammen med produktets fulde udtryk. Jane arbejder med modsætninger og finder det spændende at forene forskelle og kontraster gennem stilfuldt og smukt design. Alt har det funktionelle som mål og skaber værdi i hverdagen.

 

Premium Skriver-Plaid er vævet af 100% Baby Alpaka uld og er et meget eksklusivt uldtæppe. Baby Alpaka indeholder meget fine fibre, som er med til at gøre denne type uld op til 5 gange varmere end almindelig uld. Desuden indeholder Baby Alpaka ikke lanolin, hvilket betyder, at tæppet ikke kradser. Uldtæppet vil med garanti bidrage med hygge til dit hjem.

Sansibar - Spritzz er en forfriskende, uimodståelig aperitif fremstillet af hvidvin med en forførende bitter note - en ren fornøjelse!

 

 

 

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!