FASMAS' direktør fortæller: A Home MakeoverFASMAS' direktør fortæller: A Home Makeover

Forandring fryder hos dansk atletpar

FASMAS har netop offentliggjort firmaets seneste Home Makeover – En forvandling af hjemmet som denne gang var for den danske verdensstjerne, dressurrytteren Cathrine Dufour og hendes forlovede Rasmine Laudrup (og hvis du vil vide mere om det så må du se videoerne her)!

De to kvinder – begge i 20´erne – bor sammen på en gård i Roskilde, Danmark, og det er herfra at de driver deres fælles virksomhed, og hvorfra Cathrine Dufour træner sine verdensberømte heste.

Cathrine Dufour Cassidy hestesko Cathrine Dufour er en travl kvinde med en international karriere. Med 12 Danmarks Mesterskaber. 1 verdensrekord, 1 x sølv ved hold EM, 3 x individuelle bronzemedaljer ved EM, og to heste i Top-10 på verdensranglisten, er der travlt i det fælles hjem, så kvinderne rykkede ud, FASMAS (med fotograf og kamera hold) rykkede ind, og så gik forvandlingen i gang.

Vi har taget en snak med FASMAS’ ejer og CEO Jens Dybdahl, for at høre mere om hvordan projektet om at skabe et nyt hjem for det kendte par i det hele taget startede, og hvad der skulle til for at få det hele til at lykkedes på bare 3 dage.

FASMAS: Hvordan gik FASMAS til det her forvandlings-projekt?

Når det kommer til at skabe nye hjem tager FASMAS altid udgangspunkt i kunderne. Hvad er deres behov? Hvilket liv lever de? Er det en stor familie, en person som bor for sig selv, er det et firma med en masse kontorer? … når det er afklaret, så sætter vi os sammen med kunden og definerer hvilket design univers de ønsker sig. Hvad skal der til for at de får deres drømme scenarie opfyldt.

FASMAS: Var det anderledes med Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup?

Med Cathrine og Rasmine var det noget helt andet, for de gav os fuldstændigt frie hænder og fri adgang til deres hjem, og så tog de afsted og kom først tilbage da forvandlingen var overstået. De stolede blindt på os, og selv om de blev præsenteret for nogle overraskelser inden de gav os nøglerne, så var der ingen slinger i valsen fra deres side.

Home Makeover FASMAS

FASMAS: Hvordan organiserede I projektet?

Til det her home makeover projekt hyrede vi den danske Interiør Stylist, Thomas Bickham, og sammen fik vi virkeliggjort den vision som blev skabt for Cathrines og Rasmines hjem. Hele deres hjem blev ryddet – noget via dørene, og andet røg ud gennem de store vinduer – og alle hjalp til. Jeg og mine medarbejdere bar kasser, planter, møbler osv. ud og væk, og så rykkede malere, elektrikere og vores egne handy men ellers ind i hjemmet … og der blev knoklet til langt ud på natten.

FASMAS: Var der et overordnet ønske fra Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup?
Cathrine Dufour A Home Makeover

For os var det utroligt påliggende, at Cathrine og Rasmine ville få en følelse af hygge, varme, ro og glæde i det øjeblik at de trådte ind i deres hjem igen. De havde fortalt os, at for dem var det super vigtigt, at føle at de levede i deres hjem . At de følte at de hørte til, for det havde de ikke følt tidligere. De havde ikke haft lyst til at invitere familie og venner – deres hjem var et sted hvor de sov og skiftede tøj, og ikke et sted hvor de følte at de levede, hvor de kunne lade op og slappe helt af.

Har du ikke allerede set alle afsnittene af A Home Makeover – så se dem her!

Prestige sofaen  i Cathrine Dufour og Rasmine Laudrups nye hjem
Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk