LOUISE SMÆRUP

LOUISE SMÆRUP

Lær mennesket bag designet bedre at kende.

Louise Smærup er en kvinde med mange talenter.
Louise Smærup startede som kunstner i 1999. Gennem sit job som dekoratør, voksede passionen for boligindretning sig gradvist. I dag udlever Louise Smærup sin drøm hver eneste dag, som kunstner og designer. I sit virke som kunstner, har hun tilegnet sig et kompromisløst krav til kvalitet og originalitet.

Louise Smærup er inspireret af mangfoldigheden i den skandinaviske rå natur og dens mange potentialer. Naturens bestandige former, motiver og kontraster sikrer ligeledes tidløse designs.
I indretningsøjemed giver det mange muligheder. Produkter og malerier kan blandes ind i mange stilarter, og både stå alene, og indgå i et miljø.

Louise Smærup er den fødte optimist og giver aldrig op, heller ikke på sine egne principper. Hun har en klar holdning om, at et rum skal kunne rumme mennesker, og interiør må derfor ikke være for dominerende.

Louise Smærups varemærke er sin stringente farveløs linje, som kommer til udtryk i alt hvad hun laver. Hun inspireres i høj grad af gamle træer, sten og det rå og uskønne, hvilket kommunikeres igennem kontraster som justeres af lys og mørke. Louise Smærups sortiment giver med sine tidløse produkter et minimalistisk og stilrent udtryk.

Puderne og pufferne er holdt i ensfarvede, smukke nuancer som sikrer et enkelt og stilrent udtryk.
Begge dele findes i forskellige størrelser og kvaliteter og mange er udstyret med en unik aftagelig rem i kernelæder. En flot detalje, som skaber en superfed kontrast til stoffet samtidig med, at de bevarer et simpelt og rustik udtryk. Læderremmen går igen i Louise Smærups tekstildesigns, og skaber en diskret, men unik signatur for hendes forskellige designs.

Louise Smærups puder og puffer findes i en inspirerende farvepalette bestående af rå og klassiske farver, til de mere modige og fremtrædende – fælles for dem alle er, at de skriver sig ind i den moderne, nordiske indretningsstil med fokus på neddæmpede farver, rene linjer og elementer fra den rå natur.

Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk