Menu
Konto

Spændende nyhed – Vi åbner vores første showroom i DanmarkSpændende nyhed – Vi åbner vores første showroom i Danmark

Solen varmer din hud, mågerne snakker i det fjerne, og en mild havbrise sender duften af endeløse vidder over til dig. Du spadserer gennem de brostensbelagte gader og stræder i den historiske gamle by, og dine øjne bliver hele tiden draget mod de farverige huse du ser flere steder.

Dette er ikke en beskrivelse fra en historie, det er virkelighed, og det findes alt sammen i den smukke og historiske havneby, Ebeltoft på den jyske halvø, Djursland.

Og vi hos FASMAS Scandinavian Lifestyle er stolte over at kunne fortælle, at vi har fundet vores første danske hjem i Ebeltoft. Vores 9. showroom i alt … 8 i Tyskland, og nu 1 i Ebeltoft hvor I, vores kunder, kan besøge os og se hvad vores møbel- & interiør univers byder på.

Ebeltofts evige idyl er temmelig unik da byen har haft et næsten uændret bybillede i flere århundreder, og byen er især berømt for sit rådhus som er det mindste af sin slags i verden, og kaldes for ”Det Gamle Rådhus”. Tiden i Ebeltoft syntes at gå langsommere, og så husker Jens Dybdahl, ejeren af FASMAS Scandinavian Lifestyle, altid kærligt tilbage på sine barndomsdage hvor han hvert år kom til Ebeltoft for at nyde de lange danske somre. 

Vi ønsker med vores nye showroom, at bibeholde Ebeltofts velkendte, charmerende og unikke følelse. Ejeren af ”Elles Gård”, Thomas Elle, er en mangeårig ven af ejeren af FASMAS Scandinavian Lifestyle, så da muligheden bød sig for at starte vores danske rejse og vores første showroom i Danmark bød sig til i den smukke gamle bygning på Adelgade 10, så slog vi til med det samme. 

Transformationen fra boghandel til i dag hvor vores showroom står klar, har været al sliddet værd, og vi glæder os til at byde dig velkommen i showroomet i Ebeltoft.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Vi hjælper meget gerne!

denmark@fasmas.de