WEEKEND SALE 22. - 23. januar

SKRIVER COLLECTIONSKRIVER COLLECTION

Skriver Collection

Skriver Collection er en dansk virksomhed grundlagt i 2007 af Jane Skriver. Virksomheden begyndte at sælge eksklusive designmåtter, men blev hurtigt et succesfuldt designfirma og udvidede sin kollektion til at omfatte puder, plaider og tilbehør. Skriver Collection er en designvirksomhed, der fokuserer på design, subtile farver og kvalitet.

Lev dit liv godt ved at leve det langsomt. Denne sæson er inspireret af Zeitlupe og dens filosofi. Det betyder, at balance og mening opnås, når livet leves langsomt.

Find mere tid til et afbalanceret liv. En dyb indånding kan være begyndelsen på et mere meningsfuldt liv, hvor vi er begyndt at sætte farten lidt ned på hverdage og weekender. Ved at sænke vores egne forventninger og finde mere tid til alt, hvad der virkelig betyder noget.

Skriver Collection er kendt for sine smukke tekstilerog tæpper til det moderne hjem.

Skriver Collection arbejder løbende på udvikling af nye og up-to-date designs, der vil indgå i produktsortimentet. Janes designs afspejler nutidens trends inden for indretning og tekstildesign.

Designer Jane Skriver

Designer Jane Skriver finder skønheden i de nordiske, rene og enkle linjer afspejlet i hendes design. Dette er tydeligt i hendes design, hvor materialer og små detaljer kommer i front med produktets fulde udtryk. Jane arbejder med modsætninger og finder det spændende at kombinere forskelle og kontraster gennem et stilfuldt og smukt design. Alt er rettet mod det funktionelle og skaber værdi i hverdagen.

For Jane er naturen en stor inspirationskilde - især i dens farver og former, og Jane er inspireret af sine lange gåture i skoven og på stranden. I designprocessen, fra den allerførste idé til det endelige produkt, bruges mange timer med detaljer, vilkår og farvekombinationer. Det betyder, at hver kollektion matcher en anden kollektion og karakteriserer, hvad Skriver Collection står for: et enkelt og ærligt design med et skandinavisk udtryk i et funktionelt design.

Jane Skriver er uddannet teknisk illustrator i Bournemouth og Pool College of Art and Design i England.

Relaterede produkter

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!