Smagen af NordenSmagen af Norden

Mad er ikke kun vigtig for vores velbefindende, men har også altid været et socialt aspekt, der bringer folk sammen. Det er ikke kun kærlighed, der går gennem maven, men også venskaber. I dag ønsker vi at "opleve" mad, og i ingen anden kategori kan der lægges så meget kreativitet i det som i fødevaresektoren.

Det siges, at køkkenet er hjemmets hjerte - det er her, vi slipper vores kreative energi løs, når vi laver mad, og hvor hele familien samles. Derfor er det så vigtigt for os at skabe et hyggeligt rum, hvor vi kan lave mad, spise og drikke sammen. 

 

1. Opbevaringsplads

Tænk over, hvor meget opbevaringsplads du har brug for, og hvad der skal være synligt: Vi anbefaler, at du vælger skabe med både hylder og skuffer. Det gør det nemt at organisere køkkenredskaberne, så du altid kan få fat i præcis det, du har brug for til madlavningen. Vores Newport-serie står for moderne landhusstil i skandinavisk stil og tilbyder optimal opbevaringsplads med skænk, glasskab eller buffetskab.

 

Buffetschrank Newport Sideboard Newport
Vitrineskab Newport XL
Skænk Newport S

 

2. Spiseplads

Afhængigt af indretningsstilen findes der mange møbler, der kan opfylde dine behov og ønsker. Et spisestel er det sociale midtpunkt i køkkenet eller spisestuen og bruges til daglige måltider med familien såvel som til hyggelige middage med venner eller endda til en fest i dit eget hjem. Kombiner vores spisebord Thor med stolene Ohio og vores hyggelige bænk Cayman.

Essgruppe Essgruppe
,  &  Sitzbank Cayman Hellbraun
 & 

 

3. Service og glas

Frederik Baggers kreationer sætter bogstaveligt talt prikken over i'et på bordet. Den modernitet og følelse af frihed, der skabes af de smukke farvede glas, vaser og karafler, passer ind i ethvert hjem og til enhver lejlighed. Det smukke krystalglas fra Frederik Bagger og det elegante porcelæn med de smagfulde detaljer giver mulighed for at fremtrylle de smukkeste spiseborde. Du kan vælge, om du vil skabe et moderne skandinavisk boheme-look ved at blande farverne, eller om du vælger en klassisk stil ved at holde bordet i én farve. Og da porcelænstallerknerne har et matchende design, er det en kombination, der passer til ethvert bord.

Frederik Bagger

Skål I Crispy Porcelain  &  Middagstallerken Crispy Porcelain

4. Dansk spiritus

Den skandinaviske forkærlighed for rå natur og klare linjer afspejles i smagen af Norden.
Kvaliteten og smagen af dansk spiritus skal ikke kun være overbevisende, men også helt unik. Derfor anbefaler vi Mols Bjerge National Park Gin's specialiteter. Det særlige håndværk gør disse danske spiritus unikke.

Skandinavische Gin

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!