Sofaer til hjemmet

Sofaer til hjemmet

Det er nemt at finde sig godt til rette i en sofa, hvilket gør den til en af vores yndlingsmøbler i hjemmet. Da udvalget er meget stort, kan det være svært at finde din personlige favoritsofa i mængden. Vi ser her på hvilke trends der er indenfor polstrede møbler, og viser sofaer til de forskellige trends.


Trends 2019

Det vigtigste at huske når man skal indrette sit hus er, at det skal være hyggeligt og man skal kunne føle sig hjemme i det. Man skal gerne have lyst til at tilbringe tid med familie og venner i de omgivelser man har skabt. Vi har vores skandinaviske indretningsstil med moderne former og naturlige materialer, som kan være med til at sprede god stemning.

 Denne møbelserie har Stine Prang designet i Retro-Stil til Fasmas.

Polstrede møbler til hver sin smag

Funktionaliteten er stor og man kan konfigurere dem lige som man ønsker. De skal indbyde en til at sidde i dem, men om de er dybe, cocktailformede eller 60’er/70’er inspirerede, er helt op til dig selv. Det handler om at føle sig tilpas i hjemmet med sine møbler. Med mange forskellige farver, stofvarianter og materialer er der store muligheder, når man skal designe sin drømmesofa. 

Palermo kan bygges op af mange forskellige moduler og passer derfor godt ind adskillig steder.

Hvilken sofa er den rigtige for mig?

Før man anskaffer sig en sofa, er der to ting man bør tænke over. Hvor meget plads har jeg til rådighed til sofaen? Og hvor mange skal kunne sidde i sofaen på samme tid? Hvis man er en stor familie og har plads til det i stuen, så er det oplagt at få sig en større sofa, hvor alle kan føle sig godt tilpas.

Hvis du bor i en mindre lejlighed og søger et sted at slappe af til dig selv og når du får nogle på besøg, så er det måske en 2 pers. sofa der passer til dig.

Classic Living er perfekt til alle der ønsker en mere hyggelig stil i hjemmet.

Sofa med chaiselong

Når vi slapper af i løbet af en dag foregår det som regel på sofaen – med læsningen, fjernsynet tændt eller en telefonsamtale. Vores afslapningssted skal ikke kun være behageligt, men det skal også se godt ud. Chaiselongsofaen er et godt valg til dette, da flere nemt kan lægge sine ben op og slappe helt af. I vores sortiment har vi modellerne Condor, Classic Living og Palermo, som man kan få som chaiselongsofa, og som alle er meget behagelige.

Palermo sofaen er også tilgængelig med sovefunktion.

Sovesofaer

Du har ofte overnattende gæster men ikke noget gæsteværelse? Så er en sovesofa den perfekte løsning. Sofaen bliver med et snuptag omdannet til stor dobbeltseng, hvor man kan få en god nats søvn. Både vores sofa Funki og Karlstadt findes med sovefunktion og i mange forskellige farve. Palermo kan dog også omdannes fra en 2 pers. sofa til en sovesofa, hvilket gør den rigtig praktisk i mindre rum.

Med Dixie sofaen fejrer Vintage looket sin genfødsel

Frem med stellet

Siddemøbler med et synligt understel vil altid være på mode. I kombination med en flot stofvariant giver det møblet et stilet udtryk, som man gerne vil have til at stå i sit hjem. Dette kan føres tilbage til arkitekterne Mies van der Rohe og Le Corbusier, som begge begyndte at bruge de støttende dele i deres byggerier som et design element i stede for at gemme dem væk.

Enjoy sætter et specielt præg på det rum den står i

Længe leve den klassiske sofa

De nye modeller i 50’er stil som vores Dixie og Enjoy sofaer gør noget specielt ved stuen og bliver nærmest uimodståelige, efter at man har siddet i dem. Der er ikke plads til så mange puder, men man får til gengæld en sofa med en flot form, som man ikke ser særlig mange andre steder. Disse sofaer fra 50’erne og 60’erne giver indretningen en god og luftig atmosfære. De passer også godt ind på kontoret eller i venteværelser. Sofaerne er især smukke i pangfarver.

Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk