Menu
Konto

SOS-Kinderdorf i Hamburg X Dana Diekmeier X FASMAS Scandinavian LifestyleSOS-Kinderdorf i Hamburg X Dana Diekmeier X FASMAS Scandinavian Lifestyle

Velgørenhedsauktion til fordel for den tyske SOS Børnebyerne (SOS-Kinderdorf)!

I samarbejde med den tyske mom-fluencer Dana Diekmeier, gift med den professionelle fodboldspiller Dennis Diekmeier, støtter FASMAS Scandinavian Lifestyle SOS-Kinderdorf Hamburg og deres projekt ”Hafen für Familien”.

”Hafen für Familien” er et hus som bygges i Hamburg til fordel for nødlidende børn (hjemløse, voldsramte og anbragte børn m.m.), og når huset står færdigt, vil det tilbyde trygge og hjemlige rammer for op til 18 børn og unge. De klassiske FASMAS Scandinavian Lifestyle stole, som er re-designet af Dana Diekmeier, er unikke og produceret i en limited edition på kun 100 eksemplarer.

Stolene med deres pink ben og leopardplettet betræk, bliver alle solgt på auktion http://www.unitedcharity.de/Specials/Dana-Diekmeier-for-FASMAS  startende fra den 1. april 2021.

Al overskud går ubeskåret til projektet ”Hafen für Familien”. 

Torsten Rebbe, CEO, SOS-Kinderdorf Hamburg, Dana Diekmeier, mom-fluencer, og Jens Dybdahl, CEO og ejer af FASMAS Scandinavian Lifestyle (fra venstre) Bemærk: Personerne på billedet blev fotograferet individuelt og sat sammen til et billede! I Foto: Thomas Nutt

FASMAS Scandinavian Lifestyle producerer de unikke stole i en limited edition, og donerer hele overskuddet til SOS-Kinderdorf Hamburg

"Som far til en 11-årig dreng, er det vigtigt for mig at støtte børn i nød," siger Jens Dybdahl, administrerende direktør for FASMAS Scandinavian Lifestyle. "Ingen børn bør lide nød, så vi bød samarbejdet med Dana Diekmeier velkomment“.

Ved køb får du et sjældent møbel. Mom-fluencer Dana Diekmeier har designet stolene med pink ben og betræk i leopardprint. Der er kun 100 af disse eksklusive stole. Stolen kan ikke købes i detailhandlen, men kan købes online. Startbuddet er 290,- euro. De ti stole, der opnår den højeste købspris på hele auktionen, vil blive leveret med Dana Diekmeier’s underskrift indgraveret. 

"Ambassadør er mere end bare en titel for min familie og mig", udtaler Dana Diekmeier. "Vi forsøger at støtte SOS-Kinderdorf i Hamburg på mange forskellige måder. Ikke alene donerer vi privat, men vi ønsker også at bruge denne kampagne til at hjælpe børn med at vokse sikkert op og med muligheder og en tro på fremtiden."

Jens Dybdahl, CEO og ejer af FASMAS Scandinavian Lifestyle I Foto: Thomas Nutt
Dana Diekmeier, mom-fluencer I Foto: Thomas Nutt

Sammen med Dana Diekmeier hjælper vi børn i nød.  

Auktionen starter den 1. april 2021 på unitedcharity.de : http://www.unitedcharity.de/Specials/Dana-Diekmeier-for-FASMAS. Pengene fra auktionen går til det første ”Hafen für Familien” projekt, et hus i Hamborg som bygges af SOS-Kinderdorf til fordel for op til 18 nødlidende børn og unge.

I Foto: Thomas Nutt

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Vi hjælper meget gerne!

denmark@fasmas.de