Menu
Konto

Designer Stine Prang - Trine SofaDesigner Stine Prang - Trine Sofa

Nordisk indretning med feel-good effekt

Vi elsker de danske designere som forskønner hverdagen i vores hjem med deres ideer. Reducerede, sanselige former, naturlige materialer, blide farver - en sympatisk kombination som gør, at vi føler os lette og frie. Nordens stil virker harmoniserende med sit enkle look.

Trine Sofa 

Godt design er smukt og tidløst.

Stine Prang er skaberen bag FASMAS smukke designserier, som København kollektionen samt Trine sofaen.Møblernes klare linjer og klassiske håndværk giver plads hos berømte danske design ikoner. Stine Prang bor og arbejder i Kongens Lyngby. Hun studerede i 2007 industrielt design på Det Kongelige Danske Kunstakademi og har efterfølgende designet produkter til forskellige kendte danske møbelvirksomheder. 2015 grundlagde Stine Prang sit firma Stine Prang Design.

”Min inspiration kommer fra den klassiske skandinaviske møbeltradition, med kærligheden for håndværk, forenet med klare linjer og funktionelt design. Mine designs naturlige proportioner kombineret med visuelle og funktionelle accenter, lader interaktionen mellem individuelle elementer få en afgørende spænding i designet.

Håndværket står altid i forgrunden for mig, samtidig har jeg en stor  forkærlighed for at give designet en vis knivspids humor eller kant. Alt i kombination med forskellige materialer - fortolker jeg den danske  designtradition på min helt egen individulle måde og stil.Bæredygtigt moderne design med kant.

Jeg elsker at designe for FASMAS, da samspillet af massiv træ, funktionalitet samt kvalitet lader moderne møbler opstå med en praktisk værdi. Dette er en skøn proces, som er vigtig for mig. Mine designs skaber grundlaget for en dialog mellem brugeren og mig selv."

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!