Menu
Konto
 • Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Cantilever stol Laura - Anthracite Vasket

Behagelig læderstol i industrielt design

 • Skøn kombination af læder i vintage look og industristål
 • En klassisk stol, der kan matches med andre læderstole
 • Et rigtig kunstværk med læder farvet for hånd

Leveringstid: 6-8 uger

3.734,00 DKK
Inkl. 25% moms

Særligt for produktet

Noget gammelt, noget nyt

Cantileverstolen Laura er symbolet på industrielt design. Med sine skarpe kanter, robuste stel i industristål og bløde sæde i læder kombinerer den det bedste fra den industrielle indretning. Industrielt design handler i bund og grund om at kombinere gammelt og nyt til noget der har et råt og imponerende, og her klarer Laura sig udemærket. De vertikale syninger i læderet giver stolen et nærmest retro look, uden at gå på kompromis med det moderne. Selve læderet er også bearbejdet på sådan en måde at det får et ægte vintage look over sig. Og da det er farvet for hånd, er du også sikker på at du får et møbel til din spisestue, der er helt unikt. Industristålet som stolens stel er lavet i, er som en kontrast mere råt med de skarpe kanter og det hårde materiale. Kombineret giver det spisestolen et meget moderne udtryk. Med sit moderne og rå look, er Laura en stol, der passer specielt godt ind i værelser med højt til loftet, så man virkelig kan få indtryk af hvilket håndværk stolen er.

Er du til et blødere look i dit hjem anbefaler vi at du tænker i lettere og mere bløde læderfarver, så stolens polstring er med til at bløde stolens look op. Tænk gerne i lyse, klare farver eller beroligende blå nuancer når du vælger din stol. Et andet godt tip til at bløde stolens look op, er at tænke boligtekstiler ind i måden du indretter rummet på. Smid gerne et let, blødt uldtæppe over ryggen på stolen i stuen eller brug mere feminine dekorelementer rundt omkring i rummet!

Alt om læder:

 • Læderet og farverne vi bruger er blevet testet og godkendt i henhold til EN71-3 kravene til legetøj, så du kan være helt sikker på at ikke få en masse giftstoffer og tungmetaller ind i hjemmet.
 • Alle lædermøbler skal gnides med klar møbellædervoks en gang hver 6. Måned. På den måde sørger du for at beskytte det mod udtørring og holde læderet blødt.
 • Læderstole bør ikke udsættes for direkte sollys da det kan føre til misfarvning af læderet. Du bør også passe på at ikke stille dem for tæt på radiatorer og andre varmekilder, da det får læderet til at tørre ud hurtigere.
 • Spilder du på din læderstol er det vigtigt at du tørrer det af med en let-fugtet blød klud så snart som muligt! Du må helst ikke bruge sæbe eller rengøringssvampe med ru overflader til at tørre dine stole af med.
 • Kæledyr kan skade overfladen med deres kløer, så vær opmærksom på det hvis du har dyr i familien!
Cantilever stol Laura - Anthracite Vasket

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!