Menu
Konto
 • Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Cantilever stol Ohio - Cognac

Læderstol med industrielt look til den urbane New Yorker stil

 • Cantileverstol i industristål og læder med vintage udtryk
 • Passer lige ind i det industrielle eller urbane hjem 
 • Lavet i materialer af høj kvalitet

Leveringstid: 6-8 uger

3.734,00 DKK
Inkl. 25% moms

Særligt for produktet

Læderstolen med armlæn der virkelig imponerer

Brænder du for den industrielle stil, så er vores Ohio spisestol lige noget for dig! Dette designikon gør flot figur i spisestuen, dagligstuen, ja selv på hjemmekontoret med sit rå udtryk og moderne design. Den skarpe form på stålstellet står i høj kontrast til læderet, der er bearbejdet til at få et vintage look over sig. De lodrette syninger i læderet er en flot ekstra detalje, der gør stolen endnu mere spændende at se på. Og med flere forskellige farvevalg er du sikker på at få noget, der passer lige ind i dit hjem. Går du efter indretning i bedste New Yorker stil anbefaler vi at vælge læder i mørke, neutrale nuancer som antracit eller sort for at skabe en ekstra stor kontrast mellem enkeltheden i stolen og farverige moderne detaljer rundt omkring i rummet. Hælder du mere til den industrielle stil er brune og rødlige nuancer altid et godt valg - så du nærmest får følelsen af eksponerede, røde mursten ind i hjemmet blot ved dit stolvalg!


Alle lædertyperne er håndfarvet med vandbaseret læderfarve og forseglet med voks, så farven holder længere. Vandbaseret læderfarve indeholder typisk ikke så mange giftstoffer som andre læderfarver, og læderet vi bruger til Ohio stolen er da også fri for tungmetaller og testet i et laboratorie for at opfylde EN71-3 kravene til legetøj. 

Gode tips og råd til dine nye læderstole:

 • Alle lædermøbler skal gnides med klar møbellædervoks en gang hver 6. Måned. På den måde sørger du for at beskytte det mod udtørring og du holder samtidig læderet blødt og lækkert.

 • Læderstole bør ikke udsættes for direkte sollys da det kan føre til misfarvning af læderet. Du bør også passe på at ikke stille dem for tæt på radiatorer og andre varmekilder, da det får læderet til at tørre ud hurtigere.

 • Spilder du på din læderstol er det vigtigt at du tørrer det af med en let-fugtet blød klud så snart som muligt! Du må helst ikke bruge sæbe eller rengøringssvampe med ru overflader til at tørre dine stole af med.

 • Kæledyr kan skade overfladen med deres kløer, så vær opmærksom på det hvis du har dyr i familien!

Cantilever stol Ohio - Cognac

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!