• Håndlavet kvalitet
  • Direkte fra producenten
  • Scandinavian Lifestyle

Classic Living 3 pers. sofa - Khaki grøn

Klassisk og elegant 3 personers sofa i romantisk stil

  • Klassisk sofa som passer perfekt ind i det romantiske hjem
  • Smukke egetræsben giver eksklusivt look
  • De bløde hynder i marterialet "koldskum" giver høj siddekomfort

På lager: 6-8 uger

9.749,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer 58753682
Farve Classic Velvet - Khaki grøn (480/17)
Størrelse 228x91x91 cm
Stof Fløjl (100% Polyester)
Martindale 47 000
Fyld Siddepuder: Koldskum / Rygpuder: Latex/silikone
Ben Olieret egetræ
Højde på ben 5,5 cm
Siddehøjde 48 cm
Siddedybde 54 cm
Siddebredde 166 cm
Højde på armlæn 74 cm
Vægt 70 kg

Særligt for produktet

Fransk landstil med et nordisk pust

Traditionel fransk landstil er med mørke tunge møbler med et rustikt udtryk. I Skandinavien er vi også meget glade for 3stilen men har vores eget take på den. Vi vælger ofte nogle lysere farvetoner men bevarer det rustikke udtryk. Det skaber en afslappet romantisk stil hvor der er plads til fine detaljer og levende lys. Den franske landstil har mange variationer og stilarter som f.eks shabby chick & vintage. Hvis I vælger at købe den fine sofa i en anden nuance end I har i resten af stuen, kan man let og enkelt samle rummets udtryk ved at lægge nogle dekorative puder i sofaen med farver der passer til rummets andre møbler. Tippet kan også bruges til at skabe et nyt udtryk i boligindretningen med ganske få midler.

Komfort i særklasse

Ikke nok med at vores smukke 3 personers sofa er elegant, den er også lavet i det blødeste koldskum som giver en behagelig og jævn siddeflade. Koldskum er en af de mest anvendte former for polstring af kvalitetsmøbler og foreløbig en af de bedste valg når det kommer til at valg af materialer der belaster vores miljø mindst muligt.

Vi laver din drømmesofa

En af de unikke ting ved at handle hos os e,r at vi mere eller mindre kan bygge lige præcis din drømmesofa. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige stoftyper, farver, læder, størrelser og andre tilvalg, så hvis du er helt vild med vores smukke Classic Living sofa men ikke lige kan finde den i den farve der passer ind hos dig, så tøv endelige ikke med at kontakte os på telefonnummer: +45 22 36 48 36 eller send os en mail på info@fasmas.dk og vi vil glæde os over at hjælpe dig til at få den perfekte sofa!

Ingen Relaterede indlæg

Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk