• Håndlavet kvalitet
  • Direkte fra producenten
  • Scandinavian Lifestyle

Enjoy sofa - Blå

Retro sofa med et moderne twist!

  • Med sit høje ryglæn og behagelige puder er sofaen yderst behagelig at sidde i
  • Enjoys fine ben er lavet af massiv lyst egetræ der giver sofaen et eksklusivt udtryk
  • Knapperne på sofaens ryglæn kan laves i forskellige farver for et mere legende og flabet udtryk

På lager: 6-8 uger

8.299,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer 48299380
Farve Honcho - Blå (478/05)
Størrelse 171x95x96 cm
Stof 100% Polyester
Martindale 100 000
Fyld Siddepude: Dun / Rygpude: Koldskum
Ben Egetræ
Højde på ben 17 cm
Siddedybde 61 cm
Siddehøjde 44 cm

Særligt for produktet

Skandinavisk retro med et moderne twist

Vores fine lille Enjoy sofa er inspireret af den store danske designtradition i 60’erne. Denne lille 2 personers sofa passer dog ikke kun ind i retro indretningen. Sofaen har moderne detaljer og de flotte knapper på ryglænet kan bestilles i en anden farve for et lidt mere flabet og legende udtryk. Ryglænet har en let men behagelig polstring i koldskum og lidt bredere siddepude er indeholder også dun for at give maksimal komfort.

Få plads til mere hygge

Det kan være svært at få plads til det hele, hvis man bare har en lille lejlighed med få rum. Det kan være svært at gå på kompromis, især i et af de rum vi mennesker opholder os mest - stuen. Med vores Enjoy sofa behøver du hverken at gå på kompromis med komfort eller design. Den lille sofa er kun 171 cm bred og passer derfor ind i hjemmet hvor der ikke er meget plads.
Indretningstip: I en stue hvor der skal være flere funktioner, feks stue og soveværelse i ét rum, kan man få en oplevelse af at stuen er “samlet” ved noget så simpelt som at lægge et stort gulvtæppe under stue møblerne. På den måde virker det som “et rum i rummet” og giver et naturligt afbræk.

Siddekomfort med mange muligheder

Sofaen er designet med en høj ryg og er polstret med koldskum. Det giver sofaen en rigtig god fasthed, perfekt rygstøtte og dermed en super siddeoplevelse. Vi kan betrække dette flotte design med et stort udvalg af flotte stoftyper og læder. Hvis du er vild med dette design, men ønsker at se flere forskellige stofprøver, så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer: +45 22 36 48 36 eller send os en mail på info@fasmas.dk Alle vores tekstiler er certificeret med højeste EU-standarder, hvilket gør dem enormt slidstærke!

Ingen Relaterede indlæg

Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk