Menu
Konto

En komplet transformation af hjemmet

Et hjem er et sted hvor man kan slappe af, lade op og som giver tryghed i hverdagen. I FASMAS' seneste Home Makeover, skabte vi en forvandling af hjemmet for den danske verdensstjerne dressurrytteren Cathrine Dufour og hendes forlovede Rasmine Laudrup.

Med to travle karrierer i gang havde det forlovede par behov for, at deres fælles hjem blev gjort til en oase hvor de kan slappe af, underholde familie og venner, nyde tosomheden og ikke mindst blive inspireret til at nå nye højder indenfor hestesportens verden.

Se afsnittene nu, og bliv inspireret til hvordan du selv kan skabe et hyggeligt hjem!

A Home Makeover - Afsnit 1

Thomas Bickham

Soveværelset ligger i forlængelse af stuen, og da døren til soveværelset oftest står åben, er det mest naturligt at skabe et rum som farve-og stilmæssigt snakker med hinanden. Jeg har valgt en sart og støvet lyng på væggene, da det er en beroligende og afstressende farve. Det er et forholdsvis lille rum, med skrå vægge, der samtidig skal rumme garderobe til 2 piger. Derfor har jeg valgt en enkel indretning, og har fjernet det meste overflødige nips. Jeg har udnyttet de skrå vægge, som ellers kan være en udfordring, og har givet pigerne mulighed for at gemme tøjet bag et forhæng, så soveværelset fremstår fuldstændig ryddet og inviterer til ro(mantik).

A Home Makeover - Afsnit 2

fasmas_sessel_rico_hellgrün
Lænestol Rico - Lysegrøn
7.799,00 DKK
Inkl. 25% moms
fasmas_lucky_sessel_dunkelgruen
Polstret lænestol Lucky - Brique
3.519,00 DKK
Inkl. 25% moms
Tæppe Lunaire - Grå
Tæppe Lunaire - Grå
fra 12.210,00 DKK
Inkl. 25% moms
fasmas_sofabord_københavn_stine_prang
Sofabord København i massiv eg
11.673,00 DKK
Inkl. 25% moms

A Home Makeover - Afsnit 3

Cathrine Dufour & Rasmine Laudrup

Hvis vi skal komme med nogle nøgleord omkring vores hjem, så er det første ord tryghed. Det er vores trygge base hvor vi kan lade op. Så er det hyggeligt. Virkelig hyggeligt. Så er det noget med stemningen i vores hjem. Tryghed. Hjemlig fornemmelse og hygge...Make-overen har helt klart forandret måden hvorpå vi bruger vores hjem. Vi kan rigtig godt lide at være i lejligheden, og vi kan bedre slappe af. Vi kalder vores hjem for vores lille oplader. Det er der vi går op når vi virkelig skal sidde i oplader stikket og bare slappe af og blive klar til en ny dag. Så en kæmpestor forskel. Det er nu en del af vores liv, vores hjem.

Gulvlampe Tosia - Sort
Gulvlampe Tosia - Sort
749,00 DKK
Inkl. 25% moms
fasmas_leuchtmittel_bulb_1
Farvet pære MORE blå Ø210
499,00 DKK
Inkl. 25% moms
fasmas_prestige_gruen
Prestige sofa - Mosgrøn
18.699,00 DKK
Inkl. 25% moms
fasmas_vase_hoch_small
Keramikvase Ø7 cm - Sort
169,00 DKK
Inkl. 25% moms

Partnere

En Home Makeover er altid et stort projekt, og vi er glade for at have nogle helt fantastiske samarbejdspartnere! Tusind tak til Cathrine Dufour, Rasmine Laudrup, Skanbo Möbel, Thomas Bickham, Sansibar, Louise Smærup, Flügger, KS Lighting, Philips Hue, Eurodan Huse og Northly Film.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!