Menu
Konto

At sidde og slappe af - grundstenen for et hyggeligt hjem

Der er mange ting der påvirker hvor indbydende og hyggeligt dit hjem er - og dermed også hvor komfortabel du og dine besøgende er i huset. Valg af farve, designstil, størrelse på rummene og funktionaliteten af møblerne har meget at sige for atmosfæren du skaber. En af de nemmeste måder at skabe et komfortabelt og indbydende hjem er ved hjælp af siddemøbler, så du og dine gæster kan læne sig tilbage og slå fødderne op. Listen er lang når det kommer til siddemøbler; Er det store flydesofaer til stuen du mangler eller er det en rustik bænk til køkkenet der skaber det hyggelige hjem for dig? Du bestemmer selv, hvad der gør din lejlighed til et behageligt sted at være! Hyggelige lænestole med fodskamler eller en rund puf kan forvandle enkle værelser til indbydende steder, hvor gode minder skabes. Siddermøbler kan være blikfanget i rummet, der understreger indretningsstilen og din egen personlighed - og skaber en modvægt til det rent funktionelle aspekt af et værelse. Nogle indretningsstile har bestemte møbler der faktisk nærmest bliver en karakteristik for hele stilen, som spisebordsstole med betræk i et hjem indrettet i fransk landstil - så tænk over hvad din egen yndlingsstil er!

Vores tip til hver stil

  • Fransk landstil - Fransk landstil handler om det bløde og romantiske, og her er det tekstiler der er i fokus. Vi anbefaler at kigge efter en polstret spisestol med betræk, så du nemt får de bløde tekstiler ind i hjemmet
  • New Yorker/urbant - Den urbane stil kan godt være svær at perfektionere. Vi anbefaler at du kigger efter mørke møbler, med nogle få indslag af farve. Når det kommer til siddestolen, tænk gerne bløde geometriske forme i sammenhæng med mere rå, skarpe forme.
  • Industrielt - hvilket bedre materiale end industristål til det industrielle hjem? Kig gerne efter siddemøbler der kombinerer gammelt og nyt, som fx industristål og vintagelæder!
  • Maritimt - Kig efter siddemøbler hvor træ (og gerne endda drivtømmer) er det bærende element - gerne i sammenhæng med polstrede sæder i hvide eller blå nuancer! Alle kender de klassiske sømandsstriber, så hvorfor ikke tænke en polstret bænk med striber ind i indretningen?
  • Boheme - Den her stil handler om at blande både stile og farver - her kan du med fordel kigge efter bløde siddemøbler med en lavere siddehøjde. Husk også at tænk i varme farver! Vi synes Mood sofaen i rød er et godt valg til et siddemøbel, der kan kombineres med andre bohemeelementer som orientalske tæpper og dekorationer i messing.
  • Skandinavisk - her er vores tip at kigge efter en klassisk øreklapstol i moderne stil. Det vil sige, en lidt mere simpel øreklapstol hvor formen og materialerne står i fokus, men som samtidig er ligeså behagelig og funktionel som altid.

Fantasien kender ingen grænser, så find inspiration og prøv ting derhjemme, for at se hvad der fungerer for dig!

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Vi hjælper meget gerne!

denmark@fasmas.de