Hjemmets hjerte

Det siges at køkkenet er hjemmets hjerte - det er her vi udfolder vores kreative energi i madlavningen og hvor hele familien knyttes sammen. Derfor er det også vigtigt at skabe et hyggeligt rum, der giver plads til at vi kan være sammen. Og man kan skabe et hyggeligt rum på mange forskellige måder! Alt efter hvilken indretningsstil man går efter, er der masser af møbler der passer ind i dine behov og ønsker. Og når det kommer til køkkenet er det et ekstra vigtigt rum at indrette efter sine egne præferencer og ønsker, så du skaber et rum, der giver dig lyst til at være i det og udfolde både dine kreative og sociale sider.

Spisegruppe - Komfort & Design

Spisegruppen er det sociale samlingssted i køkkenalrummet eller i spisestuen og bruges til de daglige måltider sammen med familien ligesom til de hyggelige aftener med venner og også når du gerne vil fejre en begivenhed i dit eget hjem. Ligegyldigt om spisebordet er rundt, kantet eller oval, af træ i fyr eller bøg - det centrale er et stort spisebord, suppleret med behagelige stole. Du kan også sætte en bænk til bordet i kombination med stole, måske er det lige dig? Et spisebord er først komplet med flotte stole og/eller bænke.

Udover at stole og bænke skal være komfortable, skal designet matche dine ønsker.
Få trenden med den skandinaviske stil ind i dit hjem. Naturmaterialer og lyse farver giver dit hjem et elegant og ryddeligt udtryk. Spisegruppen i massivtræ er tidløs, takket være det naturlige udseende og passer næsten ind i ethvert rumkoncept. Den høje kvalitet i materialet vil dine gæster, som træder ind i rummet, kunne mærke og selv efter mange år ser møblerne ud som nye. Massivtræ står for, ikke uden grund, højeste møbelkvalitet. The look skaber på samme tid en varm og hjemlig atmosfære.

Hvilken stil er du til? Moderne, landstil eller skandinavisk?

Gode råd

Vores tip er at man ser på køkkenet som både et praktisk rum, der skal være organiseret så der er plads til madlavningen - men at man samtidig gør det til et lunt sted at sidde sammen og snakke. Det kan man bl.a. Gøre ved at indrette med hyggelige siddemøbler som bænke og polstrede stole og hænge nogle pæne lamper op.

  • Kombinér funktionalitet og hygge - du kan sagtens indrette køkkenet med siddepladser, så der både er plads til madlavningen og hyggesnak.
  • Tænk over hvordan opbevaringspladsen skal sættes op: Vi anbefaler at vælge skabe hvor der er både hylder og skuffer. Det gør det nemt at organisere køkkentingene på en måde der gør det nemt for dig at få fat på lige det du skal bruge.
  • Belysningen er vigtig: Da køkkenet er både et arbejdsrum og et hyggerum er det vigtigt at du har nok lys til at lave dit arbejde, men at det samtidig giver en hyggelig atmosfære. Vores tip er at man vælger lyspærer, der kan lyse godt op og kombinere det med et smuk eller hyggelig lampeskærm - så får du det bedste af begge verdener!

Et sted at være sammen

Spisestuen har en helt anden funktion end køkkenet. Der hvor køkkenet er mere intimt og multifunktionelt, er spisestuen åbent og et rum der er skabt til de sociale relationer. Det betyder også at selvom man kører en gennemført indretningsstil i hele hjemmet, er måden man indrettet spisestuen på meget forskellig fra køkkenets indretning. I spisestuen handler det om hygge, men i ligeså høj grad at vælge møbler, der støtter op omkring de sociale behov. Et meget konkret eksempel her er spisebordet. Har man tit mange gæster på middagsbesøg er det vigtigt at man har et stort nok spisebord, så der er plads til alle. Hvis man vælger et bord, der er altfor lille til de gæster man har besøg af en gang om måneden, og man så skal stille et ekstra bord ind i rummet kan det godt give en lidt splittet atmosfære.

  • Inden du går i gang med indretningen bør du vurdere hvordan din sociale kalender ser ud og så planlægge møbelkøb ud fra det. Det indebærer bl.a. At du tænker over hvor tit og hvor mange gæster du normalt får på middagsbesøg, så du får et spisebord, der er stort nok til alle.
  • Tænk over hvad du kan gøre for at skabe et indbydende og hyggeligt miljø. Puder og tæpper kan være en god og nem måde at skabe en afslappet og lun atmosfære.
  • Som i alle andre rum er belysningen her også vigtig. Vi anbefaler at man vælger lamper der giver et lidt dæmpet lys og at man kombinerer det med levende lys i smukke lysstager på bordet!
Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!