Menu
Konto
 • Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Loke bænk

Bænk i råt og industrielt look

 • Vintage læder giver siddepladsen et unikt look
 • Vælg farve, som nemt kan matches med farverne i din indretning
 • Findes i flere forskellige størrelser

Leveringstid: 4-6 uger

fra 12.453,00 DKK
Inkl. 25% moms

Bestil læderprøve på denne farve

Vi opkræver et beløb på 50 DKK inkl. 25% moms for 3 stk læderprøve. Forsendelse er gratis.

Læg læderprøve i kurven

Detaljer

More Information
Varenummer88xxx
Vintage læder
BenStål
Dybde60 cm
Højde ved ryglæn87 cm
Siddehøjde50 cm
Siddedybde42 cm

Særligt for produktet

Et unikt siddemøbel med plads til alle 

En bænk ved spisebordet er en nem og praktisk måde at skabe en lidt anderledes spisestue, og med vores Loke bænk i læder og råt stål er du sikker på at få et moderne hjem. Industrielt design handler om at blande gammelt og nyt - og denne bænk er det perfekte eksempel.

Læderet til siddebænken er behandlet, så det får et vintage look over sig og stellet er lavet i børstet industristål. Det giver bænken et look der på en og samme tid er moderne og retro.

Og alt efter hvilken farve man vælger til læderet, kan man ændre hele bænkens look. Er du til den lidt mere trendy urbane stil skal du gå efter læder i mørke farver og indføre farverige elementer i rummet, der matcher eller gå efter en kraftig farve som gul og rød og gør bænken til rummets midtpunkt.

Er du mere til det bløde og afdæmpede look, anbefaler vi at kigge på farver som oliven eller taupe. Match med tæpper eller puder i bløde tekstiler som hør eller velour for et ekstra romantisk og afslappet look. 

Praktiske løsninger til spisestuen

Loke bænken findes i flere størrelser, så du kan finde noget der passer både til størrelsen på spisestuen eller spisebordet, men som også giver plads til alle i din familie! Den flotte bænk kommer uden armlæn, så dem der skal sidde der nemt kan komme ind og ud.

Med det polstrede sæde er du også sikker på at alle sidder behageligt - selv en hel aften! Det robuste stålstel gør også bænken til et møbel, der kan holde i mange år fremover. Læderet vi bruger til vores Loke bænk er håndfarvet med vandbaseret læderfarve og efterbehandlet med voks for at holde på den flotte farve og udtryk.

Du kan nemt pleje og behandle læderet så det holder i flere år, husk bare at bruge kvalitets plejemidler og test det på et lille område inden du går igang med den helt store behandling. Vi anbefaler generelt at man smører sine lædermøbler med klar lædervoks en gang hver 6. måned for at være sikker på at de beholder den smukke farve og facon.

Kvalitetslæder er glad for omsorg:

Det læder vi bruger til vores læderstole, er fri for tungmetaller og er testet i et laboratorium i overensstemmelse kravene for EN71-3 for legetøj. Fordi det er håndfarvet med vandbaseret læderfarve er der nogle ekstra ting man skal være opmærksom på, så man ikke skader læderet.

 • Alle lædermøbler skal gnides med klar møbellædervoks en gang hver 6. Måned. På den måde sørger du for at beskytte det mod udtørring og du holder samtidig læderet blødt og lækkert.

 • Læderstole bør ikke udsættes for direkte sollys da det kan føre til misfarvning af læderet. Du bør også passe på at ikke stille dem for tæt på radiatorer og andre varmekilder, da det får læderet til at tørre ud hurtigere.

 • Spilder du på din læderstol er det vigtigt at du tørrer det af med en let-fugtet blød klud så snart som muligt! Du må helst ikke bruge sæbe eller rengøringssvampe med ru overflader til at tørre dine stole af med.

 • Kæledyr kan skade overfladen med deres kløer, så vær opmærksom på det hvis du har dyr i familien!

Loke bænk

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Opdag den Skandinaviske livsstil I vores webunivers!

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer – tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked.

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!