• Håndlavet kvalitet
  • Direkte fra producenten
  • Scandinavian Lifestyle

Lugo modulsofa - Sølv

Stilren dansk design sofa med mange muligheder

  • Let og elegant dansk design
  • Elegante træben giver et eksklusivt udtryk
  • Skaninavisk enkelthed når det er bedst

På lager: 6-8 uger

9.799,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer 99922341
Farve West Modern - Silver (223/41)
Størrelse 242x83x95 cm
Stof 68,9% Polyester, 31,1% Acryl
Martindale 35.000
Fyld Siddepuder: Dun/Silikone / Rygpuder: Silikone
Ben Egetræ
Højde på ben 20 cm
Siddehøjde 44 cm
Siddedybde 62 cm
Højde på armlæn 59 cm
Vægt 58 kg

Særligt for produktet

Stilrent dansk design

Hvis vi skal vælge én sofa som vores “nordiske klassisker” falder valget på den smukke Lugo modulsofa. Der er rene linjer hele vejen igennem og det fine træstel gør løfter udtrykket og gør møblet let og elegant at se på. Vi arbejder altid top talenter indenfor møbeldesign og er glade for at kunne præsentere denne perle.

Modulér din sofa som du vil!

Denne fine design klassiker er lavet til at moduleres efter dine drømme og behov. Det smarte modul design gør at man kan bygge sofaen i mange størrelser, vinkler, som hjørnesofa eller med en smart chaiselong. Vores produktion er i EU, nærmere Polen, og vores dygtige folk er passionerede omkring deres håndværk i høj kvalitet. Hvis du er vild med dette design, men ikke lige kan finde de moduler eller mål der passer ind hos dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os og vores søde møbel eksperter står klar til at vejlede dig. Sammen skaber vi din nye drømmesofa! Få fat i os på info@fasmas.dk eller på telefonnummer +45 22 36 48 36

Den skandinaviske farvepalette

En anden stor fordel ved den elegante Lugo modulsofa er at den kommer i et væld af farver, stoftyper og læderkvaliteter. Det er sågar muligt at ændre behandlingen på det fine træstel som sofaen er bygget op på. Om du er til olieret eller sortmalet egetræ, så bygger vi sofaen efter dine ønsker. Vi skandinaver er i høj grad vilde med lyse toner, gerne i råhvid, lys grå, lyseblå nuancer eller støvet rosa, hvilket alle er fine farver vi har smukt vævede stoffer i forskellige kvaliteter.

Lugo modulsofa - Sølv

Ingen Relaterede indlæg

Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk