Sofaer

Sofaer

Et af hovedelementerne for hjemlig hygge i et rum er sofaen. Et andet møbel kan næppe bruges så fleksibelt. Den giver en hyggelig atmosfære og indbyder til rolige aftener.
Vores sofaer skal opfylde mange krav. Ligeså varieret som disse krav er, ligeså varieret er valget af modeller og muligheder.

Lænestole

Lænestole

Om det er Retro-stil eller moderne klassisk stil, så har vi en lænestol til enhver lejlighed. Det brede udvalg af lænestole gør det nemt at finde den rigtige.
Vores skandinaviske designklassikere vil imponere dig. Fasmas giver dig muligheden for at vælge mellem mange forskellige farver, stofvarianter og læder polstringer.

Stole og bænke

Stole og bænke

En stol er ikke bare altid en stol – den kan have mange forskellige former og farver, og have talrige funktioner. Afhængigt af om du skal indrette et kontor, en hyggelig dagligstue eller en moderne hems, så kan vi hjælpe. Vores sortiment spænder fra danske frisvingere og design klassikkere, til moderne polstrede stole.

Borde

Borde

Et bord er ikke bare et møbel – det er familiens samlingspunkt, midtpunktet ved måltiderne, samtaler og spilaftener, og det er bestemt en afgørende del af rummet.
Vi har borde i mange forskellige størrelser, så du kan finde netop dét bord, som passer ind i dit hjem.

Opbevaring

Opbevaring

Ligegyldigt om det er en skænk, vitrine eller et TV-bord, som er det ideelle til at skabe lagerplads og samtidig at placere personlige eller deko-elementer det rette sted. Så få dit boligtilbehør, porcelæn eller service opbevaret et solidt sted, der samtidig er beskyttet mod støv.
Om du er til er dansk design eller klassisk hvid landstil, så lad dig inspirere af vores gode tilbud.

Senge

Senge

Da vi bruger cirka en tredjedel af vores liv på at sove, så bør vi føle os behageligt tilpas i sengen. Vi, i Fasmas, er meget stolte af kvaliteten på vores senge. Om det er senge af massiv træ eller en skandinavisk boksmadras – hos os har du muligheden for at tilpasse din seng individuelt til dine behov. 

Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk