En alternativ siddeplads

Det første man tænker når man hører ordet bænk er nok en tur i parken eller picnic i en skov. Men bænken kommer i mange udgaver, og den mindre rustikke version har fundet sin plads i de skandinaviske hjem igen. En bænk giver et nyt og spændende look til rummet, samtidig med at det er pladsbesparende og praktisk. Polstrede bænke er behagelige at sidde på, og man kan få den i stof der passer lige ind i den indretningsstil man går for i hjemmet. Så skab et unikt look ved at få en bænk ind i spisestuen eller i din entre! Med en bænk kan du skabe et lidt mere nuanceret og gennemført look i dit hjem. Kombinér dine spisestole med en bænk fra samme kollektion, for at lege med størrelser og udtryk i rummet. Eller udforsk mulighederne ved at sammensætte bænke uden ryglæn med stole i et mere robust design. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser! Når det kommer til at få et gennemført design med bænke i dit hjem, anbefaler vi at man først og fremmest kigger på hvilken stil man ønsker i sit hjem og i de forskellige rum. Indretningsstilen giver et godt indblik i hvilke farver og materialer du skal kigge efter når du vælger møbler, og hjælper dig med at få et gennemført design i rummet. Er du til den industrielle stil, bør du kigge efter møbler med ståldetaljer, vintage læder og genanvendt træ. Rundt om spisebordet kan du blande stole med samme materialedetaljer og en bænk uden armlæn. Går du for et lidt blødere udtryk, kan du med fordel kigge på bænke der minder lidt om sofaer, med stof i uld eller hør. Når du går for et lidt blødere look, som fx boheme eller maritim indretningsstil, kan bænken bliver indslaget af farve, der gør hele rummets udtryk mere spændende uden at det bliver for overvældende.

Passer ind i alle rum

Det smarte ved en bænk er at, der er plads til den i stort set alle rum. I entreen kan bænken stilles op langs væggen, så du har et behageligt sted at sidde mens du binder dine snører inden du løber ud af døren! Mangler du plads i stuen er bænken også et godt, mere kompakt alternativ til sofaen. Pynt med nogle puder og skab en hyggelig og personlig siddeplads til familieaftenerne foran fjernsynet! Vi kan også anbefale at placere bænken for enden af sengen, så du skaber endnu mere hygge i soveværelset! En bænk med ryglæn for enden af sengen fungerer både som et fodgærde og en siddeplads til når du klæder om. Det afgrænser sovepladsen på en blød og intim måde, og giver indtryk af et værelse med mange funktioner.

Mange muligheder

Når du vælger en bænk er der uendelige muligheder når det kommer til udseende. De 3 vigtigste punkter du skal kigge på er:

  • Form - Skarpe kanter eller buede hjørner? Når du vælger en bænk, prøv at kigge på hvordan de andre møbler i værelset ser ud - og gå efter et lignende look når du vælger en bænk. Har du spisestole, der er meget firkantede i looket, med skarpe kanter og et lidt hårdere udtryk, er det en god idé at vælge en bænk der reflekterer samme look.
  • Materialer - Kig på hvilke materialer du selv synes om, og hvilke materialer der går igen i den stilart du ønsker at få ind i rummet. Er det blødere materialer, som hør og uld eller er det hårdere materialer som stål og træ? Når du har fundet ud af hvad der passer til dig og den indretningsstil du går efter, bliver det automatisk nemmere at vælge bænke i de materialer der passer ind.
  • Farve - Når det kommer til farver kan du enten vælge at have bænken som et indslag af farve eller som noget der blender mere sammen med de andre møbler i rummet. Mangler du et møbel, der bringer farve ind i rummet kan du med fordel vælge en farverig bænk. Men har du allerede en eller flere klare, kontrasterende farver i værelset, kan det være en god idé at gå efter en mere subtil, neutral farve.
Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!