Modulært design der kan tilpasses familiens behov

Gå på opdagelse i vores skønne børnesengs-univers Dolphin. Vi har alt fra bekvemme enkeltsenge til stabile køjesenge der er bygget op af individuelle moduler. Det at vores sengeunivers er opbygget modulært gør det nemt at tilpasse sengen i takt med at jeres barns behov ændres. Det klassiske eksempel er at forældre (eller bedsteforældre) starter med at købe en enkeltseng. Når barnet er lidt ældre og har brug for lidt mere plads til leg og ballade, så kan der købes et modul der omdanner den almindelige børneseng til en halvhøj seng med stige. Under den halvhøje seng kan I sammen indrette en hyggelig legekrog eller hule ved hjælp af vores mange flotte tekstiler der er skabt til netop denne klassiske seng.

Når barnet tager næste skridt på udviklingsrejsen, kan der blive brug for endnu et modul så sengen går hen og bliver en decideret højseng. Under højsengen er der blandt andet plads til de fleste standard tremmesenge, så det er yderst praktisk hvis familie forøgelse står på programmet. Når barnets nye søskende bliver gammelt nok til at flytte fra tremmesengen og over i en almindelig børneseng, er det smarte design sådan indrettet at I bare kan sætte en underkøje på den mellemhøje seng. Således er den fine enkeltseng nu blevet til en praktisk køjeseng.

Nu tænker du så.. Hvad gør vi når ungerne har legekammerater på besøg til overnatning. Men vores Dolphin børneunivers er det enormt enkelt. I køber bare modulet gæsteseng, som er en udtræksseng som kan indbygges som skuffe under enkelt/køje-sengen.  

Godnat og sov godt - hele natten!

En god nattesøvn er vigtigt for både børn og voksne. Kvalitetssøvn er altafgørende for børn og deres evner til at huske, lære, koncentrere sig og indgå i sociale relationer. For at sikre at jeres barn sover godt er det naturligvis vigtigt med en god og behagelig seng. Madrassen er et vigtigt sted at starte. Vi har i øjeblikket to forskellige typer skummadrasser som begge er fremstillet ved hjælp af den nyeste teknologi. I vores basic model består kernen af åbne porestrukturer der er gør det let for kroppen at ånde. Basic skummadrassen vejer ikke særlig meget og er derfor let at flytte rundt på. Vores anden type skummadras kalder vi soft zone-komfort som er en behagelig skummadras designet efter 5-zone princippet, med skulder, lænd og bækken komfortzoner. De ergonomiske liggezoner garanterer optimal liggeposition og giver god støtte til den sovende krop. På denne model er derudover designet særlige luftkanaler der giver god åndbarhed. Begge madrasser er lavet af 100% Økotex certificerede materialer.

Begge madrastyper kan laves i to forskellige størrelser, enten 90 x 12 x 190 cm. til gæstesengen, eller den lidt længere model 90 x 12 x 200 cm.

For at pifte børneværelset lidt op, kan I få betræk, puder og andre tekstiler i et stort udvalg af farver. De flotte betræk er naturligvis Økotex certificeret og den smarte kvalitets lynlås gør det let at tage af. Betrækket kan vaskes ved 60˚ men kan ikke tørretumbles.

Kvalitet og sikkerhed i højsædet

Alle vores køjesenge overholder EU’s strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Der er med andre ord både fokus på æstetik, funktionalitet og sikkerhed, hvilket blandt andet ses i stigerne, der har skridsikre trin, de afrundede hjørner på træet og muligheden for at sætte sengehest på overkøjen. Alle vores Dolphin børnesenge er lavet i massivt kvalitets fyrretræ fra bæredygtig skovdrift.

Alle vores senge i Dolphin serien kan købes med ekstra sengehest som giver ekstra sikkerhed på de halvhøje og høje senge.

Dit barns drømmeværelse - Stort udvalg af tilbehør

Leg og motorik er en essentiel del af barnets liv i alle faser. Det forsøger vi med et stort udvalg af sjovt og motorisk stimulerende tilbehør at støtte. Vores senge kommer med et stort udvalg af forskellige stigetyper. Om I foretrækker en seng med en skrå stige, der gør det let for barnet at klatre op, eller om I er mere til en lige stige der sparer værdifuld plads i den lille lejlighed, så har vi hvad I søger.

Vi har også en masse forskellige reoler, bogreoler, sengebord, skrivebord, kroge og knagerækker samt skuffer til opbevaring under sengen, der alle let kan sættes på den nye seng og give både praktisk opbevaring og plads til nye eventyr. Når vi nu alligevel er ved eventyret, så er det svært ikke at nævne vores fantastiske mulighed for at tilkøbe en rutchebane og sætte på den høje eller halvhøje seng. En seng med rutchebane er en sikker vinder på ethvert børneværelse og gør det for mange unger noget lettere at komme ud af fjerene om morgenen. Den sjove feature er også noget der i høj grad giver barnet streetcredit hos vennerne!

Madrasser, sjove puder, og flotte tekstiler kommer i et bredt udvalg af forskellige farver og kan ALLE vaskes i vaskemaskinen.

Ekstra soveplads når der kommer gæster

Vores flotte Moby senge er lavet i størrelsen 90 x 12 x 200 cm hvilket giver muligheden for at voksne også kan ligge der. Har I et gæsteværelse der ikke rummer en halvandenmands seng, men I gerne vil have ekstra sovepladser, så anbefaler vi helt klart at købe køjesengen.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!