Filtrer

Antal varer: 7 Varer

Sorter efter: Placering - Stigende

Placering - Aftagende
Produktnavn - Aftagende
Pris - Aftagende
Farve
  • Hvid
Materiale
  • Massivt træ
  • Fyrretræ
Rum
  • Børneværelse
Style
  • Skandinavisk
  • Klassisk

Alle vores Moby børnemøbler er designet af Dolphin. Det forarbejdede massivtræ, maling og tekstiler er miljøvenlige og opfylder alle sikkerhedsstandarder. Børn tænker ikke på sikkerhed når de leger – det gør vi.

HVORDAN SKAL DINE BØRN BO?

Dine børns værelse(r) er som regel ikke hjemmets største rum, og derfor skal man trylle med den plads som der er til rådighed, og her kommer din kreativitet i spil, for kvadratmeter er dyre, så de skal optimeres så meget som muligt. Stil derfor dig selv spørgsmålet: Hvordan skal mine børn bo? Hvordan giver jeg dem det bedst mulige rum at leve i når der både skal være plads til skoletaske, legetøj som ligger fremme, samt være opbevaring til det legetøj som skal ryddes op og lægges væk hver dag. Overvejelserne er mange.

 

SKAB PLADS TIL BÅDE LEG OG ALVOR

Børn – i alle aldre – skal have tid og plads til både alvor og leg hver eneste dag, så når du skal indrette børneværelset, så husk på, at det skal være med kvalitet … både i form af fysiske møbler, men også med den mentale kvalitet som skal til for at vi mennesker trives, lever et dejligt og indholdsrigt liv, og dermed kan være og yde vores bedste. Store som små!

 

DER ER SÅ MEGET AT VÆLGE IMELLEM

Så hvordan vælger man de rette møbler. For at optimere pladsen er det altid en god ide at købe møbler som har flere funktioner. En højseng som har plads til et skrivebord nedenunder, eksempelvis. Eller en køjeseng med en glidebane ned fra den øverste køje, en børnereol, hylder til bøger og legetøj, en kommode (til alt deres tøj)

 

TRE GODE RÅD

Ét: husk altid at skrue reoler fast i væggen så de ikke vælter ned over dine børn. Reoler er fristende at klatre på (du ved, når man leger at man er ved at bestige et bjerg eller man flygter fra fjenden på gulvet), så sørg altid for at de er børnesikret.

To: Skab plads! Dit barn skal både kunne lave lektier og lege i ét og samme rum, og når der kommer venner på besøg, så vil lidt ekstra gulvplads vil være yderst velkomment, og samtidig vil det give dit barn mulighed for yderligere kreativitet og opfindsomhed, hvilket stimulerer hjernen.

Tre: Tænk også i højden. Køb møbler som går op mod loftet i steder for udelukkende at købe lave møbler. Væggene er ikke altid lige så vigtige som gulvene når det kommer til at skulle bruge plads, så ”tænk højt”.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!