Sikkerhed, opbevaring og æstetik

En af de allervigtigste ting for os når vi vælger møbler til børneværelset er, at sikkerheden er i orden. Det næst-vigtigste er at der er masser af plads til opbevaring af legetøj, tøj og alt det andet der normalt fylder på et børneværelse. Hos os i Fasmas er vi specielt stolte af vores Moby kollektion, som sørger for at du kan bygge lige præcis den seng du har brug for til børneværelset - og samtidig være sikker på at sikkerheden for dit barn er i top. Alle vores børnemøbler er lavet af nordisk fyrretræ - et meget stødigt og holdbart materiale.

Plads til det unikke

Her hos os i Fasmas tror vi på at æstetik og design også skal være en prioritet på børneværelset. Vi kender allesammen følelsen når man kommer ind i et rum hvor møbler, lys, og dekoration bare spiller - og man bliver et hak gladere. Og det samme gælder for vores kære små. Med de rigtige møbler kan vi skabe et børneværelse der ikke bare er praktisk i forhold til hverdagen, men som også er et rum hvor børnene kan drømme sig væk på fantasifulde eventyr. Med møbler i nordisk fyrretræ kan du være sikker på at få en del af klassisk skandinavisk natur ind i hjemmet. Med hvide og naturlige træmøbler er køjesengene, kommoderne og skrivebordene i udgangspunktet kønsneutrale. Men der er masser af plads til at tilpasse designet med forskelligt tilbehør, så det passer lige præcis til din dreng eller pige derhjemme.

Sikkerhed på børneværelset

  • Tjek at materialerne ikke indeholder giftige eller skadelige kemikalier
  • Gå for møbler uden skarpe hjørner
  • Tænk over om der er mindre dele dit barn eventuelt kan komme til at putte i munden
  • Forsikre dig om at skruer osv er skruet helt ind så dit barn ikke kan komme til at sidde fast
  • Vælg stødige møbler som ikke vælter selvom dit barn klatrer på dem!
  • Hvis du vælger høje møbler, skal du sørge for at også få en sengehest eller lignende med så ingen kommer til skade

Gode råd til valg af børnemøbler

  1. Tænk over det praktiske - hvor meget plads er der brug for i forhold til opbevaring, skrivebord, seng osv. Er det et lille børneværelse du skal indrette, kan det godt betale sige at finde en etageseng hvor der er plads til et skrivebord under - så sparer du på gulvpladsen!
  2. Skal din dreng eller pige dele værelset med sine søskende? Så er det smart at investere i en køjeseng, så du ikke bruger hele gulvarealet til soveplads.
  3. Husk at kigge på certificeringerne på børnemøblerne! Tænk over at du ikke bare skal have stødige møbler, men kig også på de andre ting, der forsikrer at du får et trygt møbel ind på børneværelset.
Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!