WEEKEND SALE 22. - 23. januar
Filtrer

Antal varer: 23 Varer

Sorter efter: Placering - Stigende

Placering - Aftagende
Produktnavn - Aftagende
Pris - Aftagende
Farve
 • White
 • Natur
Materiale
 • Massivt træ
 • Fyrretræ
 • Bøg
Rum
 • Soveværelse
 • Børneværelse
 • Gæsteværelse
Style
 • Skandinavisk
 • Sommerhus
 • Klassisk

Modulært design der kan tilpasses familiens behov

Gå på opdagelse i vores skønne børnesengs-univers Dolphin. Vi har alt fra bekvemme enkeltsenge til stabile køjesenge der er bygget op af individuelle moduler. Det at vores sengeunivers er opbygget modulært gør det nemt at tilpasse sengen i takt med at jeres barns behov ændres. Det klassiske eksempel er at forældre (eller bedsteforældre) starter med at købe en enkeltseng. Når barnet er lidt ældre og har brug for lidt mere plads til leg og ballade, så kan der købes et modul der omdanner den almindelige børneseng til en halvhøj seng med stige. Under den halvhøje seng kan I sammen indrette en hyggelig legekrog eller hule ved hjælp af vores mange flotte tekstiler der er skabt til netop denne klassiske seng.

Når barnet tager næste skridt på udviklingsrejsen, kan der blive brug for endnu et modul så sengen går hen og bliver en decideret højseng. Under højsengen er der blandt andet plads til de fleste standard tremmesenge, så det er yderst praktisk hvis familie forøgelse står på programmet. Når barnets nye søskende bliver gammelt nok til at flytte fra tremmesengen og over i en almindelig børneseng, er det smarte design sådan indrettet at I bare kan sætte en underkøje på den mellemhøje seng. Således er den fine enkeltseng nu blevet til en praktisk køjeseng.

Nu tænker du så.. Hvad gør vi når ungerne har legekammerater på besøg til overnatning. Men vores Dolphin børneunivers er det enormt enkelt. I køber bare modulet gæsteseng, som er en udtræksseng som kan indbygges som skuffe under enkelt/køje-sengen.  

Godnat og sov godt - hele natten!

En god nattesøvn er vigtigt for både børn og voksne. Kvalitetssøvn er altafgørende for børn og deres evner til at huske, lære, koncentrere sig og indgå i sociale relationer. For at sikre at jeres barn sover godt er det naturligvis vigtigt med en god og behagelig seng.

Kvalitet og sikkerhed i højsædet

Alle vores køjesenge overholder EU’s strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Der er med andre ord både fokus på æstetik, funktionalitet og sikkerhed, hvilket blandt andet ses i

 • stigerne, der har skridsikre trin

 • de afrundede hjørner på træet og muligheden for at sætte sengehest på overkøjen.

Alle vores Dolphin børnesenge er lavet i massivt kvalitets fyrretræ fra bæredygtig skovdrift.

Alle vores senge i Dolphin serien kan købes med ekstra sengehest som giver ekstra sikkerhed på de halvhøje og høje senge.

Dit barns drømmeværelse - Stort udvalg af tilbehør

Leg og motorik er en essentiel del af barnets liv i alle faser. Det forsøger vi med et stort udvalg af sjovt og motorisk stimulerende tilbehør at støtte. Vores senge kommer med et stort udvalg af forskellige stigetyper. Om I foretrækker en seng med en skrå stige, der gør det let for barnet at klatre op, eller om I er mere til en lige stige der sparer værdifuld plads i den lille lejlighed, så har vi hvad I søger.

Ekstra soveplads når der kommer gæster

Vores flotte Moby senge er lavet i størrelsen 90 x 200 x 12  cm hvilket giver muligheden for at voksne også kan ligge der. Har I et gæsteværelse der ikke rummer en halvandenmands seng, men I gerne vil have ekstra sovepladser, så anbefaler vi helt klart at købe køjesengen.

 

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!