WEEKEND SALE 22. - 23. januar
Filtrer

Antal varer: 30 Varer

Sorter efter: Placering - Stigende

Placering - Aftagende
Produktnavn - Aftagende
Pris - Aftagende
Farve
 • White
 • Grey
 • Natur
Materiale
 • Massivt træ
 • Metal
 • Fyrretræ
 • Bøg
Rum
 • Børneværelse
 • Gæsteværelse
Style
 • Skandinavisk
 • Sommerhus
 • Klassisk

HULE-FORHÆNG OG PRINSESSE- /RIDDER TÅRN, GANSKE SOM I ET ASTRID LINDGREN EVENTYR

Astrid Lindgren forstod, som ingen andre, at skabe eventyr for børn, at skabe fantastiske universer hvor børn legede – og levede – frit, og hvor de kunne tumle og boltre sig dagen lang.

Og vores børneunivers giver netop dine børn den mulighed, for vores senge kommer med både hule-forhæng, rutsjebane og prinsesse- / riddertårn, så dine børn kan frit udfolde sig og lade deres fantasi bringe dem ud på mange fantastiske eventyr.

 

… For bag hule-forhænget kan man gemme sig og ligge på lur, og i tårnet kan både noble riddere og fyrige prinsesser udkæmpe drabelige sværdslag.

Eller … hvis man gerne vil sidde og tegne i fred, eller lege med Lego klodser uden at blive forstyrret, så kan hule-forhænget skabe det ønskede rum hvor man kan koncentrere sig og udfolde sig alene og uden at blive forstyrret midt i hvilken aktivitet man har gang i.

 

I børnenes land har fantasien frit spil. Heldigvis.

 

 RUTSJEBANE OG NEM OPBEVARING/OPRYDNING

Følelsen af at flyve, af at det kilder i maven når man kommer susende afsted – det er en helt fantastisk følelse af både leg og frihed, og som endnu et tilbehør til vores kvalitets senge har vi også en rutsjebane som kan levere lige netop den oplevelse og de følelser.

Om og om og om og om igen vil dine børn suse ned af rutsjebanen mens de klukler og hviner, og børnelatter er nu en gang én af de aller bedste lyde som findes.

 

Med al den fantastiske leg, så skal der jo også ryddes op igen (det er den del som de fleste børn afskyr, og som forældrene – meget trætte – må tage sig af når børnene sover), så hvad med at have skuffer på hjul under sengen? – Det foreslår vi, at du køber en skuffe til at have under dit barns seng, for på den måde er det nemt at opbevare, nemt at få fat i, og nemt at rydde op igen når dagens leg er slut og Ole Lukøje banker på.

 

SKJULT GÆSTESENG OG HÆNGEREOL

Endnu en mulighed for at udnytte vores børnesenge optimalt er, at der er plads til en udtrækkelig gæsteseng under sengen, så når dine børn begynder at have kammerater og veninder på overnattende besøg, så skal man ikke til at rumstere med en feltseng, eller en gæsteseng som skal hentes ind fra et andet værelse.

 

Ønsker du yderligere opbevaringsplads til dit barn, så er vores Moby børnereol genial, for den hænger på siden af sengen, og derpå kan være bøger, en lille lampe, sovedyr og yndlingslegetøjet. Det er alt sammen inden for dit barns rækkevidde.

 

GENERELLE INFORMATIONER

-        Hule-forhænget og tårnet kommer i både pink og blå

-        Reoler, rutsjebane, sengekasse og gæsteseng er alt sammen i massivt træ

-        Du kan vælge mellem hvidlakeret træ eller lakeret fyr

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!