En oase af komfort

Lænestolen og sofaen er nogle af de mest centrale brikker i vores komfortable siddeafdeling i stuen. Alle har en yndlingsstol derhjemme, der er perfekt til at slumre i, læne sig tilbage i med en god bog, sidde på kanten af når man er ved at vinde et slag matador, eller sidde og se en hyggelig film med familien. Lænestolen er en del af vores hjem, vores familie og vores minder. 

Design er alt

Når det kommer til lænestole er der mange forskellige typer, der alle giver et meget forskelligt udtryk, og som bruges til forskellige ting. Modernistiske lænestole har ofte en meget skarp geometrisk form, og ryglænet er ofte kun en lille smule højere end armlænene. De er perfekte til et glas vin i stuen med vennerne, men passer måske ikke lige så godt til en aften med te og bøger. Den klassiske øreklapstol leder derimod tankerne hen mod hyggelige eftermiddagsture hos bedsteforældre, og vækker gerne positive minder frem fra ens barndom, hvor hygge og afslapning var i fokus. Kombinér øreklapstolen med vippefunktion med en fodskammel, og du har det perfekte møbel til en lang weekend med afslapning. De klassiske lænestole er polstret og stoffet er i fokus, mens nyere, mere moderne udgaver kombinerer stof og andre materialer som træ og stål. Så alt efter hvilket look du går efter og hvordan du skal bruge stuemøblerne, kan du finde noget der passer til dig!

 

Behagelige siddepladser

Og komforten kommer fra mange forskellige steder - for nogle er det en bestemt type stof som velour eller uld som bringer gode minder frem og gør lænestolen til et behageligt sted at sidde, for andre handler det om at finde en dyb stol med en fodskammel man kan smide fødderne op på. Inden for det seneste stykke tid er det blevet moderne at stille en lænestol i hjørnet på soveværelset også, for at skabe et ekstra afslappende sted i rummet.

Tips til valg af rigtig lænestol

 1. Stil
  Tænk over hvilken stil du ønsker i dit hjem, og vælg en lænestol, der passer til de andre møbler i rummet. Tit er det en god idé at købe en sofa først, da den indtager en større del af rummet - og derefter kigge på at finde en lænestol der matcher.
 2. Størrelse
  Størrelsen på stuen eller soveværelset er rigtig vigtig i forhold til at finde en lænestol der passer til rummet. Har du et lille rum, skal du vælge en mere kompakt udgave af lænestolen, så den ikke tager al gulvpladsen og får rummet til at se overfyldt ud.
 3. Levetid
  Man siger at en god lænestol skal holde livet ud, og derfor er det vigtigt at kigge på stolens kvalitet. Hvordan er stoffet? Hvordan er stoffet hæftet fast til stolens ramme? Og hvilket materiale er stolens ramme lavet i? Her hos os anbefaler vi at man kigger efter lænestole med egetræsramme, da eg er yderst robust og holder i lang tid.
 4. Komfort
  Komfort er meget forskelligt når det kommer til vores personlige præferencer - for nogle er det en blød lænestol i velour der gælder, for andre er det en modernistisk læder-lænestol med lavt ryglæn der er det mest behagelige - så tænk over hvad du selv er mest til!
Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!