Skab orden i hjemmet

Møbler med opbevaringsplads er en af de nemmeste måder at skabe orden i hjemmet. Og når der er orden i hjemmet, bliver vi gladere og mere afslappet. En af de vigtigste ting du skal tænke over når du skal finde nye opbevaringsmøbler er; hvad skal du egentlig opbevare? Magasiner og blade kan nemt blive en del af indretningen ved at vælge åbne møbler som sofaborde eller hylder. Andre ting, som elektronik og småting vil man måske hellere gemme væk i skuffer indtil man skal bruge dem. Skandinavisk design handler om at kombinere det funktionelle med det æstetiske, noget vores opbevaringsmøbler er et godt eksempel på.

Opbevaring er mere end bare kasser

Opbevaringsmøbler kommer i mange forskellige forme og størrelser og ikke mindst materialer. Det klassiske vitrineskab kombinerer glas og træ eller metal, noget der ikke bare giver opbevaringsplads men også et udstillingsvindue for de ting, der er vigtige for dig. Glas har også den fordel at det skaber en illusion af mere plads, og passer derfor godt ind i mindre rum. Går man for et mere robust look i sit hjem, skal man vælge et skab i massivt træ eller metal. Med skabe og hylder udnytter man vægpladsen og rummets højde til opbevaring, så man slipper for at bruge gulvpladsen. Når man vælger mere robuste møbler, skal man dog tænke over rummets størrelse og møblets udtryk. Store møbler i massivt træ eller metal kræver ofte et lidt større rum - ellers kan stuen nemt se overfyldt ud. En anden måde at skabe en illusion af mere plads, er at vælge skabe, der har ben så møblet bliver løftet fra gulvet. Kommoder er også en god løsning til mindre værelser, som soveværelset, fordi de ofte er mindre end skabe. Med skuffer og skjulte hylder er det også det ultimative opbevaringsmøbel til ting man måske ikke ønsker at vise frem til gæster i hjemmet.

Tips

  • Tænk over hvad du har brug for at opbevare og køb møbler ud fra det - mangler du plads i TV-bordet til Playstationen? Eller skal du bruge et vitrineskab til at opbevare det fine service?
  • Vælg opbevaringsmøbler der passer ind i den stil du gerne vil have i rummet eller hjemmet
  • Få store opbevaringsmøbler til at føles mindre ved at skabe gulvplads rundt omkring. Det betyder også at man skal være opmærksom på at ikke bringe for mange møbler ind i hjemmet - og specielt ikke for mange store møbler.
  • Mix gamle og nye møbler for at skabe et unikt look. For at skabe konsistens i rummet skal du dog prøve at indrette med møbler i samme farve træ.

Praktiske løsninger i høj kvalitet

Vores møbler er skabt med funktionalitet og design i højsædet og derfor er vi også ekstra stolte af vores TV-borde med smarte løsninger på bagsiden, så du nemt kan gemme ledninger og elektronik væk, og vores skænke der kommer i mange forskellige størrelser. Vores møbler er designet til at holde i lang tid, og vi bruger kun materialer i højeste kvalitet. Massivt ægte træ udformet i flere forskellige stilarter gør at du altid kan finde noget, der passer lige præcis til dig og dit hjem. Hos os får du også altid gode råd til indretningen og vedligehold af dine møbler.

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!