Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vi bruger omkring en tredjedel af vores liv i sengen, og derfor er det vigtigt at man investerer i kvaliteten, så man kan få en god nattesøvn. En boxmadras er en robust og praktisk løsning til soveværelset, og kommer i mange forskellige hårdheder og størrelser. Det betyder at man kan finde lige præcis den seng der passer til ens behov og præferencer! 

En klassisk kontinentalseng med boksmadras giver et eksklusivt og behageligt look i soveværelset. Sengen går hånd i hånd med den urbane New Yorker stil, og giver et udtryk for at soveværelset og sengen er et vigtigt sted for os. Fasmas’ kontinentalsenge kommer i højeste kvalitet, og sikrer at du får den bedste nattesøvn overhoved mulig.

  • Flere lag giver liggekomfort i særklasse

  • Vaskbar topmadras

  • Betræk i bambusfibre på topmadrassen

Når det kommer til at vælge en madras der passer til dig, er der flere ting man skal tænke over, fx. Hvordan du sover bedst, hvor meget du vejer, og hvor meget du bevæger dig om natten mens du sover. Vi anbefaler at du kigger efter en boxmadras der er opbygget i flere lag og komfortzoner og at du tænker over om du og din partner foretrækker madras i forskellig hårdhed. Det vigtigste er at madrassen støtter rygsøjlen når du ligger ned. 

Fordele ved boxmadrasser

  • Kropsvægten bliver fordelt over hele madrassen, så dele af kroppen ikke bliver belastet

  • Skaber god luftcirkulation, der giver bedre komfort om natten og reducerer risikoen for fugtskader på madrassens underside

  • Du får en komplet seng

En god topmadras kan gøre meget i forhold til at give dig ekstra komfort, og er også vigtigt i forhold til rengøring og pleje af sengen og hele sengens levetid. Det er det øverste lag, der adskiller madras og lagen og kan nemt vaskes og skiftes ud. Der medfølger topmadras til alle vores boxmadrasser. Topmadrasserne hos os kommer i betræk lavet af bambusfibre, som virker antibakterielt og er med til at nedbringe lugt. 

Udforsk siden her for at finde din nye seng! Har du brug for hjælp eller gode råd er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. På siden her har vi samlet vores bedste råd når det kommer til at vælge ny seng og madras!


Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!