Plads til alle

I en god sofa er der plads til at hele familien kan slappe af. Selv med et målrettet indretningsdesign, er det vigtigt at sofa-arrangementet er et sted der er til for os, så vi kan slappe af efter en lang arbejdsdag. Der skal være plads til hele familien, enten det handler om børn, katte, hunde eller voksne. Der skal være plads til at have venner på besøg, til filmhygge, og til spilaftener. Og ikke mindst skal der være plads til de gode minder. Heldigvis kommer sofaer i mange forskellige forme og størrelser, så du kan få noget der passer til din familie og jeres behov.

Praktiske løsninger

En sofa fylder op i rummet, men den behøver bestemt ikke tage al bevægelsesfriheden! Sofaer kommer i mange forskellige størrelser som 2-personers, 3-personers, hjørnesofaer eller sofaer med chaiselong og kan derved tilpasses til dine helt specifikke behov. Sofaer kan have flere funktioner og både være et sted man sidder og hygger i om eftermiddagen og en seng der kan slås ud når der er overnattende gæster på besøg. Og alt efter hvor meget plads man har i rummet, kan man indrette på mange forskellige måder.Har man et lille værelse er det en god idé at vælge en mindre, kompakt sofa fremfor en sofa i størrelse XL. Men selv med en stor sofa kan du snyde dig til mere plads. Prøv at undgå at stille sofaen op langs væggen - en fritstående sofa giver indtryk af et større rum, fordi du får luft på alle sider. I et stort rum kan en fritstående sofa også være med til at inddele rummet, så du får et indtryk af mere plads til mange forskellige aktiviteter i hjemmet.

Har man travlt i hverdagen kan det der med støvsugning og oprydning være lidt af en ekstra opgave når man kommer hjem. Så hvorfor ikke vælge en sofa der gør oprydningsbyrden mindre? Her kan man tænke i sofaer med smarte opbevaringsløsninger eller noget så simpelt som at vælge en sofa uden ben, så der ikke samler sig støv under. Man kan med fordel også kigge på hvilket stof sofaen er betrukket med - da der er nogle typer der er nemmere at tørre af og holde rent end andre.

Kvalitet og rådgivning i verdensklasse

Her hos os i Fasmas er det vigtigt for os at skabe møbler, der ikke går på kompromis med kvalitet. Derfor er vores sofaer lavet i materialer af højeste kvalitet. Massivt ægte træ og elegante holdbare løsninger der går i tråd med den skandinaviske livsstil er noget alle fortjener, og det er det vi arbejder for. Er du i tvivl om hvilken sofa du skal vælge til dit hjem, så kontakt os! Fasmas familien er altid klar med gode råd til hvilken størrelse, der passer bedst til din stue, hvilke materialer der er nemmest at rengøre eller give tips til hvordan du skal placere din sofa så du får en følelse af mere plads i hjemmet! Så skriv til os eller besøg os i en af vores butikker!

Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!