Stole til enhver anledning

Alt efter hvilken indretningsstil man går efter, kan stolene i ens hjem være mest praktisk, æstetiske, eller en blanding af de to. Stole er et af de vigtige møbler, der ikke bare er med til at fuldende indretningen i vores hjem, men som også er vigtig for at vores nære og kære kan samles rundt om spisebordet eller i stuen. Og i vores dagligdag hvor meget af det vi laver sker siddende ned, er det vigtigt at vælge de rigtige stole til anledningen. Alt efter hvilket rum man er ved at indrette er der jo nogle forskellige krav til hvad en stol skal kunne. En stor, blød lænestol kan være meget behagelig at sidde i, men på et hjemmekontor nytter det ikke at sidde i en stol man hurtigt falder i søvn i. Så, som med de fleste andre møbler skal man lige tænke over hvilket behov man har, inden man bestiller en masse nye stole hjem!

Skandinavien er kendt for sine møbeldesignere, men udover det er skandinavisk design også kendetegnet ved kombinationen af naturmaterialer i høj kvalitet. Stole i læder og træ har været trendy i en lang årrække nu, men nyere industrielt design er også ved at finde sin plads i boligverdenen. Industrielt design er den perfekte kombination af gamle, klassiske elementer med poleret modernitet, eller rettere sagt; det perfekte kompromis mellem gammelt og nyt. Tænk bare på den klassiske Cantileverstol - en frisvinger der nærmest overgår fysiske principper. Tænk så på Cantilever stolen med stel i mere robust industristål placeret ved et klassisk massivt egetræsbord, og så har du essensen af industrielt design. Alt efter hvordan du kombinerer spisestuestolene med andre møbler, kan du skabe helt unikke og specielle udtryk i rummet, så det passer perfekt til din egen personlige stil.

Muligheder for fornyelse

Hvis du er en af dem, der synes om at fornye dit hjem regelmæssigt, kan vi anbefale at kigge efter stole med et mere neutralt look. Enkle stole i træ kan nemt passes ind i forskellige indretningsstile, og kan altid opdateres ved hjælp af puder eller med et overtræk i en ny farve.

Værd at overveje når du vælger nye stole

  1. Hvor meget tid er du villig til at bruge på vedligehold af dine stole? Hvis du ikke har så meget tid i hverdagen og helst bare vil slappe af når du kommer hjem, så skal du vælge stole i et materiale, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Vi anbefaler generelt mikrofiberstole, da du kan få dem i mange forskellige former som imiteret læder eller velour.
  2. Hvad er komfort for dig? Nogle mennesker sværger til spisestole med armlæn, mens andre synes den stil fylder for meget rundt om bordet. Prøv at lægge mærke til hvad du gør naturligt når du sidder i en stol - bruger du armlæn meget? Har du brug for ekstra støtte i lænden når du sidder? Vælg en stol ud fra hvad du synes er mest behageligt!
  3. Og på den note - hvis du har fundet en stol der passer helt perfekt ind i dit hjem, men du føler du mangler lidt ekstra støtte i ryggen, så find en kreativ løsning! En pude kan både øge din komfort OG give noget ekstra i forhold til indretningen i dit hjem!
Jeg er 18+
For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
Har du spørgsmål?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!