• Håndlavet kvalitet
  • Direkte fra producenten
  • Scandinavian Lifestyle

Molly lænestol - Turkis

  • Lænestol i en iøjnefaldende turkis farve
  • Enkelte ben i massiv eg
  • Elegant lænestol i retro stil
  • Findes i flere forskellige farver

På lager: 6-8 uger

6.699,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer 1000000189
Farve Casual - Turkis (401/35)
Størrelse 89x95x96 cm
Stof 78% Polyester, 22% Bomuld
Martindale 100 000
Fyld Siddepude: Dun / Rygpude: Koldskum
Ben Egetræ
Siddehøjde 44 cm
Siddedybde 56 cm
Siddebredde 54 cm (inkl. armlæn)
Højde på armlæn 59/50 cm
Højde på ben 17/13 cm
Vægt 47 kg

Særligt for produktet

Inviter hyggen ind i stuen

Med vores flotte Molly lænestol bliver enhver hyggekrog bare lige dét mere hyggelig. Stolen er perfekt sammen med en god bog, et blødt tæppe og en flot standerlampe. Vælg enten en af de neutrale stoffarver fra den skandinaviske farvepalette, eller en mere iøjnefaldende pangfarve for at få lidt mere liv i rummet. Et lille tip er at lægge en dekorativ pude i den klassiske lænestol for at skabe farvespil og atmosfære. Sådan kan man også let ændre ens boligindretning med ganske få midler.

Komfort i særklasse

Molly er lavet af det blødeste koldskum som giver en behagelig og jævn siddeflade. Koldskum er en af de mest anvendte former for polstring på kvalitetsmøbler og foreløbig en af de bedste valg når det kommer til at vælge materialer der belaster miljøet mindst muligt. Til den smukke lænestol kan der tilkøbes en matchende fodskammel som gør det endnu mere behageligt at døse hen. Advarsel: At sidde i en så behagelig lænestol er stærkt vanedannende!

Lav din egen drømme-lænestol

Hos FASMAS er vores slogan: Der findes ingen standard mennesker - derfor har vi heller ikke standard møbler. Alle vores polstrede møbler - som denne smukke lænestol - kan laves i et bredt udvalg af stoftyper, farver, læder og sågar behandlingen på de fine egetræsben kan tilpasses jeres smag. Farverne på knapperne kan også laves i en anden farve for at skabe en helt unik lænestol efter jeres ønsker. Hvis I ikke finder lige præcis den farve I drømmer om, så skriv en mail til os på info@fasmas.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt så vi kan få lavet jeres nye hyggelige lænestol.

Molly lænestol - Turkis
Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk