• Håndlavet kvalitet
  • Direkte fra producenten
  • Scandinavian Lifestyle

Palermo modulsofa - Cognac

Den klassiske modulsofa der bygges til at passe perfekt i jeres stue!

  • Mange muligheder for at tilpasse sofaen til jeres ønsker
  • Fås i mange forskellige farver og stoftyper
  • Elegace der holder i rigtig mange år!

På lager: 6-8 uger

27.199,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer 50233431
Farve Nanuke - Cognac (85/13)
Størrelse 265x83x217 cm
Stof Nanuka-læder
Ben Olieret egetræ
Højde på ben 7 cm

Særligt for produktet

Sofaen der kan bygges efter jeres drømme

Mulighederne med vores smukke klassiske Palermo modulsofa er nærmest uendelige. De mange forskellige moduler gør det nemt at passe ind dine ønsker, om du skal bruge en hjørnesofa, en sovesofa en sofa med chaiselong eller noget helt tredje. Denne model er en elegant klassiker med mere end 30 år på bagen er den en af de mest sikre valg når det kommer til tidløst design. Vi har også rig mulighed for at sy sofaen i flere stoftyper (med stort udvalg af farver og læder) samt de smukke egetræsben kan leveres i forskellige træbehandlinger - det kræver blot at du sender os en email eller giver os et kald, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig med at skabe din nye drømmesofa.

Skandinavisk designtradition med nyt liv

Vores Palermo modulsofa er et køb for livet. Den er ikke kun behagelig, men pynter også din stue med sit elegante skandinaviske udseende. Efter skandinavisk tradition er vi meget inspireret af naturen rundt om os, og denne tidsløse sofa er ingen undtagelse. Særlig iøjnefaldende på denne model er de fremhævede syninger, og det cognacfarvede Nanuka-læder som endda bliver smukkere patineret over tid. TIP: brug gerne pyntepuder af andre farver og stoftyper i boligindretningen og få et helt nyt udtryk.

Vi hjælper dig med at passe på dine møbler

Naturmaterialer kan godt være følsomme når det kommer til rengøring og pleje, så vær sikker på at du køber de rigtige plejemidler til dine siddemøbler og at de er i god kvalitet! Vores Guardian møbelpleje serie er verdensførende og har både lædercreme, træolie og Vi anbefaler altid at teste lidt af plejemidlet på et sted hvor man ikke kan se det, som fx undersiden af hynden,

Palermo modulsofa - Cognac

Ingen Relaterede indlæg

Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk