• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Pendel TR40, 51 x 12 cm

Omfangsrigt og enkelt udtryk

 • Designet tager udgangspunkt i naturens gentagelser 
 • De velkendte lameller fortsætter i det uendelige

Leveringstid: 4-6 uger

4.350,00DKK
Inkl. 25% moms

Særligt for produktet

Gennem en årrække har Tom Rossau arbejdet på at skabe en pendel, som giver volumen. Det er han lykkedes med i TR40 pendlen.

TR40 passer til den enkle og stramme nordiske stil.

Vedhænget, hvoraf det største har en diameter på 77 cm, er skabt i lameller af birkefiner, skåret, så de samles ved bunden med et udtryk, der giver illusionen af lamellerne, der roterer ud i rummet.  Det giver et specielt uendeligt udseende til vedhænget, som er velegnet til at blive placeret over spisebordet eller i et rum med højt til loftet. For at skabe en kontrasterende enkelhed til det omfangsrige design har vedhænget en relativt smal form. Lyskilden er synlig, men dækket af et materiale, der skaber en behagelig uigennemsigtighed, der forhindrer dig i at blive blændet af pæren.

Inspirationskilden til lampen har været naturens gentagelser, som giver et andet udtryk, uanset synspunktet. På samme måde er de gentagne, roterende lameller en uendelig gentagelse, som har et andet og interessant udseende, uanset om man ser fra siden, nedefra eller ovenfra. Det opfordrer dig til at studere lampen nøje som et kunstværk i rummet. Vedhænget fås i to størrelser og kan give et fantastisk look, både sammen eller hver for sig.

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!