• Håndlavet kvalitet
  • Direkte fra producenten
  • Scandinavian Lifestyle

TV-bord Porto Fino L

Industrielt TV-bord i genanvendt teaktræ

  • TV-bord i teak og metal
  • Møbel med masser af opbevaringsplads
  • Råt og industrielt design af genanvendt træ

På lager: 6-8 uger

11.549,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer 1514
Størrelse 221x55x45 cm
Møblet består af 3 døre / 2 skuffer
Materiale Genanvendt teak / metal
Benhøjde 18 cm

Særligt for produktet

Grundet COVID-19 udbrud er levering på Porto Fino serien på nuværende tidspunkt længere end normalt. Vi arbejder hårdt på at få møblerne hjem til dig så hurtig som muligt.

Råt designudtryk

Porto Fino TV-bordet er inspireret af det rå og industrielle havnemiljø langs den jyske kyst og giver enhver dagligstue et moderne look. Teaktræet der bliver brugt til alle møblerne i Porto Fino serien er genanvendt træ, så du får et møbel med sit eget patina og helt særlige look - der ovenikøbet er mere miljøvenligt! Skænken passer perfekt under dit fjernsyn og se hvordan det vil løfte det æstetiske udtryk i hele din stue. 

Opbevaringsplads til det hele

Med et skab og to skuffer giver Porto Fino TV-bordet dig masser af plads til at opbevare al din elektronik og fjernsynsledninger. Med en indvendig skuffehøjde på 13 cm, er der også plads til de lidt større ting.

Har du ikke brug for så meget opbevaringsplads? TV-bordet her findes også i en !

Mere tid i hverdagen

Kombinationen af metal og teak gør Porto Fino TV-bordet til et af de nemmeste møbler at vedligeholde. Metal-delen kræver bare at blive tørret af med en hårdt opvredet klud en gang imellem når den bliver støvet. Teak er i sig selv en meget robust træsort og kræver derfor ikke så meget vedligeholdelse. Når træet begynder at få lidt patina, skal man bare give den en omgang olie  - og så har du igen den flotte gyldne eller rødbrune farve!

Indretningstips

  • Kør 100% industrielt look i dit hjem ved at holde Porto Fino TV-bordet frit for nips eller kombiner det rå med noget blødere som fx blomster eller en origami fugl for at skabe en lidt blidere atmosfære
  • Porto Fino TV-bordet er ret massivt i sit udtryk, og kræver gerne lidt plads rundt om sig for at man virkelig kan nyde det rå look den giver. Placér den op langs væggen og lad der være lidt luft på begge sider
  • Lad din skænk få sit helt særlige look! Selvom mange er glade for den gyldne farve der kendetegner teaktræ er der også noget smukt ved et træmøbel med patina. Du kan vælge at behandle træet med olje, men den grålige farve træet får efter noget tid gør også at du får et møbel der er helt unikt.
Har du spørgsmål?

Vi er glade for at hjælpe

info@fasmas.dk