• Håndlavet kvalitet
 • Scandinavian Lifestyle

Skænk Velvet - Natur

Smuk skænk i ask til stuen

 • Skænk i et retro look, med indflydelse fra moderne design
 • Designet af møbel arkitekt Cecilie Kamp
 • Ben i sortmalet stål

Leveringstid: 4-6 uger

18.110,00 DKK
Inkl. 25% moms

Detaljer

More Information
Varenummer120,VE3D,ESC4,M
Størrelse185 x 80/50 x 46 cm
MaterialeOlieret ask
FarveGraubraun
Møblet består af 3 skabsdøre + 2 skjulte rum
Ben Sortlakeret metal

Særligt for produktet

Blødt skandinavisk design, der passer ind i enhver stue

Velvet skænken er et ægte kunstværk, med bløde former og skjulte detaljer. Man kan tydeligt se inspirationen fra den klassiske teaktræskommode fra 60'erne, men med den runde form og ben i stål får Velvet-skænken et nyt look, der er meget moderne. Det klassiske design med fokus på æstetik og funktionalitet er et typisk kendetegn ved skandinavisk design - og Velvet er da også designet af den fantastiske danske designer Cecilie Kamp. Den gråbrune farve på asketræet skænken er lavet i, går også tilbage til naturfarverne vi kender og elsker fra dansk design. Den nærmest duse farve på skænken kan nemt matches med andre naturfarver i jordlige toner, men også med mere kraftige farver som blå og gul. Med en skænk som denne anbefaler vi at tænke over både hvordan atmosfæren i hele rummet skal være, men også at virkelig vurdere hvilke dekorationer du ønsker at bruge overfladen af skænken til. Du kan nemt placere en bordlampe eller en fin vase ovenpå, men går du efter det mere minimalistiske look skal du huske på at ikke fylde for meget op.

Skjulte rum og praktiske opbevaringsløsninger

Når man kigger på denne flotte skænk, lægger man hurtigt mærke til de elegante, små håndtag til at åbne lågerne med. Men der er faktisk mere end tre låger i skænken her. På siderne af møblet finder du to skjulte låger - så du har masser af opbevaringsplads til alle dine ting! Så alt efter om du bruger skænken i gangen til opbevaring af huer, vanter og halstørklæder, eller i spisestuen til det fine service, er du sikker på at der er opbevaringsplads til det hele!

Opbevaringsmøblet er lavet i træsorten Ask. Asketræ er en meget stærk og elastisk træsort, der siden oldtiden er blevet brugt til at lave alle mulige redskaber (og endda til flyvemaskiner!). Derfor er skænken her også meget holdbar og modstandsdygtig. Det betyder selvfølgelig ikke at træet ikke har brug for pleje en gang imellem - til skænken her anbefaler vi Guardian træolie med voksforsegler. Guardian olien beskytter ikke bare træet mod udtørring, men hjælper også med at gøre træet vandafvisende og efterlader asketræet med en mat, silkelignende finish.

I Velvet serien finder du flere smukke møbler til dit hjem, bl.a. Spiseborde og bogreoler - så du kan få et fuldstændig gennemført skandinavisk hjem!


Skænk Velvet - Natur

Ingen Relaterede indlæg

  Jeg er 18+
  For at købe på denne side, skal vi sikre, at du er over 18 år
  Har du spørgsmål?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver blandt de første som får besked om:

  Tilbud, kampagner, events og konkurrencer. 

  Tilmeld dig ved at klikke her: nyhedsbrev!